2777
2789
عنوان

تیگو هست برا ماشین عروس خویه

155 بازدید | 13 پست

خانما ماشن خودم و همسرم مدل بالا نیست زیاد 

بعد محرم صفر هم عروسیمونه 

من میگم یه بی ام و سفید  سری ۷ رنت کنیم برا یه شب 

یه شبه دیگه ، مشکل نداره

از زمان بلوع دوست داشتم ماشین عروسم بی ام و باشه 

شوهرم مشکلی ندارع ، میگه هرجور تو دوست داری بگو همونو اوکی میکنیم

ولی خب من میگم نکنه بخوره جایی ، چیزی بشه 

استرسشم هست 

پدرشوهرم تیگو ۸مشکی داره

ازش بخوایم میده برا ماشین عروس 

ولی من دوست دارم یه چیز شیک باشه 

از طرفی میترسم استرس داره 

از یه طرف دیگه ماشین شاسی مشکی یه دلم نیست 

.نطر شما چیه

به زمانبندی خدا شک نکن❤️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اشکال نداره

اشتباه منو نکن

منم چ... کردم ماشین شاسی بلند باباشو نخواستم چون رنگشو دوست نداشتم(سورمه ایه)

الان ناراضی ام

شاسی بلند خوبه کلا

هر رنگی میخواد باشه

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه

همون ماشین پدرشوهرم بهتره

بعدا چندسال بعد میگی حیف اون هزینه ای که واسه اجاره ماشین کردم

کدورت های واقعی رو دور نریزید،آدم ها عوض نمیشوند، کسی ک پارسال آزارتان داد،امسال میتواند نابودتان کند،واقعیت های تلخ رو جدی بگیرید.....

شاسی مشکی که خیلی شیکه مخصوصا با گل آرایی سفید . اگر میخوای ماشین بگیری با راننده بگیر مسئولیت با خودش باشه

وزن اولیه ۱۱۱.۶۰۰  🤕😮‍💨😬  وزن هدف ۶۰ کیلو😍🥰 😎😎من می تونم💪💪💪💪   فرودین ۱۴۰۳ ،،، ۹۸ کیلو    خرداد ۱۴۰۳،،، ۹۱ کیلو    ۱۵ تیر ۱۴۰۳ ،،،،، ۸۷ کیلو   اول آذر ۸۰     کاش این مردم می‌فهمیدند حالی که پریشان است آرامش میخواهد نه سرزنش😒😔 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم  نگران فردایت نباش _خدای دیروز و امروز ، خدای فردا هم هست._ما اولین بار است بندگی میکنیم ولی او بی زمانی است که خدایی میکند ! _ اعتماد کن به خدایی اش ...

شاسی مشکی که خیلی شیکه مخصوصا با گل آرایی سفید . اگر میخوای ماشین بگیری با راننده بگیر مسئولیت با خو ...

بابا باید داماد رانندگی کنه به نظرم حتما

از من تا من کیلومتر ها فاصله ست
شاسی مشکی که خیلی شیکه مخصوصا با گل آرایی سفید . اگر میخوای ماشین بگیری با راننده بگیر مسئولیت با خو ...

مه به راننده خیلیییی صایست

به زمانبندی خدا شک نکن❤️
بابا باید داماد رانندگی کنه به نظرم حتما

چون ریسک رانندگی تو شب عروسی خیلی بالاست و استراتر دوست داشتن ماشین مورد علاقشون رو بگیرن و ترس از تصادف و خسارت داشتن بهشون پیشنهاد دادم عزیزم

وزن اولیه ۱۱۱.۶۰۰  🤕😮‍💨😬  وزن هدف ۶۰ کیلو😍🥰 😎😎من می تونم💪💪💪💪   فرودین ۱۴۰۳ ،،، ۹۸ کیلو    خرداد ۱۴۰۳،،، ۹۱ کیلو    ۱۵ تیر ۱۴۰۳ ،،،،، ۸۷ کیلو   اول آذر ۸۰     کاش این مردم می‌فهمیدند حالی که پریشان است آرامش میخواهد نه سرزنش😒😔 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم  نگران فردایت نباش _خدای دیروز و امروز ، خدای فردا هم هست._ما اولین بار است بندگی میکنیم ولی او بی زمانی است که خدایی میکند ! _ اعتماد کن به خدایی اش ...