dokhteshargh مدیر استارتر عضویت: 1403/10/20 تعداد پست: 2542 عنوان پارتنرم انگار خل شده 1012 بازدید | 87 پست چند ماه پیش گیر داده بود میخوام تنها باشم یه مدتنمیدونم چطور شد از خر شیطون اومد پایینالان باز پاشو کرده تو یه کفش که میخوام تنها باشم و کلا با هیچ ادمی ارتباط نداشته باشم، هیچکس رو نبینم و یجورایی ریاضت بکشم و شاید چند سال طول بکشهقصدمون ازدواجهچشه؟ چیکارش کنم😑😑منکه نمیتونم تا اخر عمر منتظر بمونم شاید اقا یه روز تو ۱۰۰ سالگیش تصمیم بگیره از غار تنهاییش بیرون بیاد😑 1404/04/21 | 00:04 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
کنکوری۹خسته عضویت: 1403/05/26 تعداد پست: 12340 ادای پسرا وقتی میخوان با آدم جدید آشنا بشن البته شایدم مشکل روحی داره روزی صد بار به مو میرسه. پاره هم میشه. من هی گره میزنم. هی گره میزنم. هی گره میزنم. هی گره میزنم.
dokhteshargh مدیر استارتر عضویت: 1403/10/20 تعداد پست: 2542 ادای پسرا وقتی میخوان با آدم جدید آشنا بشن البته شایدم مشکل روحی داره نه دختر جدیدی تو زندگیش نیست اینو مطمعنم
dokhteshargh مدیر استارتر عضویت: 1403/10/20 تعداد پست: 2542 ادای پسرا وقتی میخوان با آدم جدید آشنا بشن البته شایدم مشکل روحی داره اره یکم افسرده طور شده جدیدا
dokhteshargh مدیر استارتر عضویت: 1403/10/20 تعداد پست: 2542 تو ابنمکی دنبال کیس بهتره خب بگه نمیخوام رابطه رو! اینکارا چیه وا
dokhteshargh مدیر استارتر عضویت: 1403/10/20 تعداد پست: 2542 تو ابنمکی دنبال کیس بهتره غلط کرده، یا برا منه یا برا خدا🤣
toghi_m عضویت: 1403/11/12 تعداد پست: 633 از من همینجوری بودشما رو نمیدونم ولی از من برای جلب توجه اینکارو میکردیا تا ناراحت میشد یا من سرم شلوغ بود اینکارو میکرد تا حواسم بهش جمع بشه فقط حرف بودمنم سیکشو زدم
dokhteshargh مدیر استارتر عضویت: 1403/10/20 تعداد پست: 2542 از من همینجوری بودشما رو نمیدونم ولی از من برای جلب توجه اینکارو میکردیا تا ناراحت میشد یا من سرم شل ... دقیقا ما جدیدا دلخوری پیش اومده بینمونامشب گفت با شرایط الان اون زمانی که میخوام تنها باشم خیلی نزدیکه، نزدیک و طولانی 😑
dokhteshargh مدیر استارتر عضویت: 1403/10/20 تعداد پست: 2542 از من همینجوری بودشما رو نمیدونم ولی از من برای جلب توجه اینکارو میکردیا تا ناراحت میشد یا من سرم شل ... اگه خواست بره خودم درو براش باز کنم بره تنها باشه؟
کنکوری۹خسته عضویت: 1403/05/26 تعداد پست: 12340 اره یکم افسرده طور شده جدیدا به نظرم خیلی بچس دو روز دیگه یه مشکلی تو زندگی مشترکتون باشه نمیتونه حلش کنه روزی صد بار به مو میرسه. پاره هم میشه. من هی گره میزنم. هی گره میزنم. هی گره میزنم. هی گره میزنم.
toghi_m عضویت: 1403/11/12 تعداد پست: 633 دقیقا ما جدیدا دلخوری پیش اومده بینمونامشب گفت با شرایط الان اون زمانی که میخوام تنها باشم خیلی نزدی ... چقد این حرکت آشناست برام😭😂تا یه مدتی میدونست اینو که میگه من دیگه حواسم به رابطه جمع میشه نازش خریدار داره با این حرف میدونست من درست میکنم دلخوریاروبخاطر همین ازش استفاده میکرد
dokhteshargh مدیر استارتر عضویت: 1403/10/20 تعداد پست: 2542 به نظرم خیلی بچس دو روز دیگه یه مشکلی تو زندگی مشترکتون باشه نمیتونه حلش کنه اتفاقا حل مشکلش خوبهنمیدونم چش شده که گیر داده باید ریاضت بکشم
dokhteshargh مدیر استارتر عضویت: 1403/10/20 تعداد پست: 2542 چقد این حرکت آشناست برام😭😂تا یه مدتی میدونست اینو که میگه من دیگه حواسم به رابطه جمع میشه نازش خری ... نکنه اکست پارتنرمه😭🤣