2821
2789
عنوان

لاغررررری

97 بازدید | 21 پست

بچه ها خسته شدم دیگه خیلی چاقم و دارم اذیت میشم احساس سلامتی هم ندارم واقعا ارادمممممم صفررررر شماهاهم بودین تو این وضع ولی بعد تونسته باشین وزن کم کنید؟؟؟

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

پس هدفت میانه تنه هس شکم پهلو اگه فعال پرتلاش باشی سه ماه به مدنظرت  هم میرسی ،رعایت غذایی ،باشگاه چهار جلسه در هفته و پیاده روی دو جلسه در هفته

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

من خودم افتضاحم چيكار كنيمممم تروخدا

نمیدونم البته من چون تنهام اراده ام ضعیف میشه رژیمم نمیتونم رژیم خاصی بگیرم یعنی نمیتونم غذامو از غذای خانواده جدا کنم خستم

منم از مشکلم بگم؟بچه ها خسته شدم دیگه خیلی لاغرم و دارم اذیت میشم احساس سلامتی هم ندارم واقعا ارادمم ...

عزیزم چاقی لاغری به نظرم فقط به خوردنه البته اینکه بیمار باشی هم تاثیر داره هااا ولی ایشالله بدن شما سالمخ ولی سعی کن خوراکتو زیاد کنی نشد مکمل بخور اگه میتونی

پس هدفت میانه تنه هس شکم پهلو اگه فعال پرتلاش باشی سه ماه به مدنظرت هم میرسی ،رعایت غذایی ،باشگاه چ ...

بنظرت با ورزش تو خونه میشه؟؟؟مثلا تو خونه ایروبیک رو شروع کنم؟

بنظرت با ورزش تو خونه میشه؟؟؟مثلا تو خونه ایروبیک رو شروع کنم؟

فقط ورزش تو خونه خالی بدون باشگاه میگی ؟ 

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

دورت بگردم متاسفانه با اینکه اشتهاهم دارم هیچی نمیخورم واسه همینه

خب همونه ببین تا جایی که میتونی بخور پیشنهادم اینه سالم خوری که به بدنت آسیبی هم نرسه منه بدبخت پرخوری عصبیم دارم یعنی واقعااااااا اذیتم همش باید یچی بخورم حالا یسری عادت های بعدمو دارم میزارم کنار مثلا موقع فیلم دیدن سعی میکنم غذا نخورم شیرینیجات رو دارم سعی میکنم کمتر کنم همینطور هم فستفود

فقط ورزش تو خونه خالی بدون باشگاه میگی ؟

اره بدون اینکه برم باشگاه اگه خودم تو خونه روزی چهل دقیقه ایروبیک کار کنم و غذامم کم کنم به نظرت میتونم لاغر کنم؟؟

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز