2777
2789
عنوان

خانوما یه لحظه میاین تاپیک من🥰🌼🌸🌸🌸

| مشاهده متن کامل بحث + 148 بازدید | 26 پست
کمه ولی من خودم میخوام مستقل باشم به بابام بگم پول بهم میده ها اما دوست دارم تلاش کنم که ارادم قوی ش ...

درآمدش رو در نظر بگیر 

ببین درحدی هست که مخارج دانشگاه رو بتونی پرداخت کنی

از پیله بیرون آمدن گاهی رهایی نیست   درباغ هم پروانه غمگین گرفتار است.     این کشور آن كشور ندارد حس دلتنگی.    دیوار با هر طرح و نقشی باز دیوار است

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

درآمدش رو در نظر بگیر ببین درحدی هست که مخارج دانشگاه رو بتونی پرداخت کنی

خب غیر این دوتا چه کار دیگه ای میتونم انجام بدم؟در حال حاضر ایده ای ندارم

نمیخوام تو سالن کار کنم فروشندگی رو هم دوست ندارم

‌‌‌

خب غیر این دوتا چه کار دیگه ای میتونم انجام بدم؟در حال حاضر ایده ای ندارمنمیخوام تو سالن کار کنم فرو ...

دمورد درأمدش پرس و جو کن

از پیله بیرون آمدن گاهی رهایی نیست   درباغ هم پروانه غمگین گرفتار است.     این کشور آن كشور ندارد حس دلتنگی.    دیوار با هر طرح و نقشی باز دیوار است

خب غیر این دوتا چه کار دیگه ای میتونم انجام بدم؟در حال حاضر ایده ای ندارمنمیخوام تو سالن کار کنم فرو ...

این دوتا کار خیلی برای یه خانم خوبن 

اگه کار دوم رو انتخاب کردی با یک کارگاه صحبت کن که کارهای شمارو اونجا بفروشن

زیاد نیست کمتر از ده تومنِ مطمئنم

چاره چیه وقتی فقط این دوتا هست

اگرهم توانایی داری این کارهایی که بلدی رو کلای اموزش برای بقیه بذار 

اگرهم توانایی داری این کارهایی که بلدی رو کلای اموزش برای بقیه بذار

کجا کلاس بذارم

من نقاشیمم خوبه ولی موضوع اینه باید یه وقتی واسه درس دانشگاهمم بمونه مخصوصا اینکه میخوام معماری بخونم و درس هاش سخته کار عملی هم زیاد داره

‌‌‌

کجا کلاس بذارممن نقاشیمم خوبه ولی موضوع اینه باید یه وقتی واسه درس دانشگاهمم بمونه مخصوصا اینکه میخو ...

توی شهرما در هنرستان ها و كتابخانه ها همچین کلاس هایی هست