2777
2789

من باید در کنار دانشگاه کار کنم

دوتا ایده تو ذهنم هست به نظرتون کدوم بهتره 

یکی اینکه مدرک دستیار دندون پزشک رو بگیرم تو مطب کار کنم

دو اینکه با پودر سنگ مصنوعی بشقاب یا یا کاسه های کوچیک درست کنم بفروشم

اگه کار دیگه ای به نظرتون میرسه ممنون میشم راهنماییم کنید🙂❤🌼

صبر کنید الان عکس اون بشقاب هایی که گفتم و میذارم

‌‌‌

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دستیار دندان رو من امروز زنگ زدم پرسیدم پاره وقت ساعت ۳ تا ۹ شب شنبه تا ۴ شنبه هفت و نیم میدادن خیلی ...

کمه ولی من خودم میخوام مستقل باشم 

به بابام بگم پول بهم میده ها اما دوست دارم تلاش کنم که ارادم قوی شه

‌‌‌

دستیار دندون پزشکی ی دوره میبینی میری سمت کار

ولی اون دومی ک‌گفتی دغدغه ی جذب مشتری هست

دغدغه ی فروش نرفتن هست

دغدغه ی خرید مواد و وسایل مربوطه و...

اولاش ممکنه کاراخوب درنیاد اصلا کسی خوشش نیاد بخره تواین شرایط اقتصادی

اصلا شاید هزینه ی تهیه هرکدوم خیلی بالا شد ارزش نداشت نصرفید

ناامیدی کم آوردن خسته شدن جازدن و...داره

ولی خب

از ی طرف تو اولی زیر دستی و وابسته ب اینکه تا کی میتونی تو یمطب کار کنی یوقت دگت‌نگه بفرما برو یکی دیگه جات بیارن ناراحت شی

ولی تو دومی ی حرفه یا شاید کارگاه خودتو درآینده راه انداختی گسترش دادی بزرگتر شد ایده ها بهتر شد و اصلا دوره و پیج خودتو داشتی و خودت خانوم خودت بشی

از قدیم گفتن هرچی چیزی ارزشمند تر مسیر رسیدن بهش سخت تر

الان دیگه میتونی قوز کنی ۸ لیوان آبم نخوردی... نخوردی

دستیار دندون پزشکی ی دوره میبینی میری سمت کارولی اون دومی ک‌گفتی دغدغه ی جذب مشتری هستدغدغه ی فروش ن ...

دقیقاا همینطوره

دستیار دندون پزشک شاید بهتر باشه اما ساعت کار دست من نیست

‌‌‌

دستیار دندون پزشکی ی دوره میبینی میری سمت کارولی اون دومی ک‌گفتی دغدغه ی جذب مشتری هستدغدغه ی فروش ن ...

اسارتر هر چی می‌خواستیم بگیم رو ایشون به بهترین شکل گفتن

لطفا سوال پزشکی نپرسید و در اینگونه موارد من رو تگ نکنید🩷  تشخیص و درمان و راهنمایی نیاز به شرح حال درست و معاینه خوب داره که اینجا امکانش نیست. اگر خودم تاپیکی ببینم که بتونم کمک کنم حتما کامنت میذارم.ولی اینجا فضای تفریح منه پس ممنون میشم به این فضا احترام بذارید.🙏

مورد اول بهتره به نظرم دو تا هم خوبن البته

هم فرشته اولا بولرم و هم شیطان،  بستگیسی وار من ایشیخ لیخ اولاسان یا گئجلیخ:)              کنکوری ۱۴۰۷ 😍عاشق رشته تجربیم 😊ولی الان شکست بدی خوردم از تجربی🤧میام سایت به دوستام سر میزنم این تنها تفریح من در این روزاست 🙇🏻‍♀اخلاق و رفتارم تو سایت با واقعیتم خیلی فرق داره و در واقعیت خیلی آرومم و کم حرف🤷🏻‍♀ هر وقت خسته شم و ناراحت فقط گوش کردن آهنگ آرومم میکنه🥺یه دختر ترکم و به ترک بودنم افتخار میکنم.😍طرفدار تیم تراکتور هستم طرفدار تیم تراکتور بودن دلیه مهم نیست ببازیم یا ببریم چون که تراکتور همیشه برای ما قهرمانه💓‌.‌.اِصالَتَم اِفتخارمه' 𝑻𝑶𝑹𝑲❤️‍🔥🤟🏻🐺