ن ندارم زانوم درد میکرد رفتم دکتر گفت آرتروز داری الانم زانوم پام ورم کرده
دقیقا منم سه ساله زانوهام درد میکنه رفتم عکس گرفت گفت چیزی نیست بعد اون ماهیچه های پاهام درگیر شده حالت کوفته هست و الان ورم. اینا از عوارض کرونای لعنتیه
دقیقا منم سه ساله زانوهام درد میکنه رفتم عکس گرفت گفت چیزی نیست بعد اون ماهیچه های پاهام درگیر شده ح ...
دوغ ناب کردستان روزانه نوش جان کن برای استخوان و زانو
عالم از شرّ و شور عشق هیچ خبر نداشت* فتنهانگیز جهان نرگس جادوی تو بود☆ شرطه کردومه اگر لهو خمه در چم روژئه بَه شِعِر خوندنهوه تا درکی مئخانه ئَروم اون روگرفت دختر که توی صفحهم میبینید تنها نشانهی دوستداشتن فرزندِ دختره و من هیچ جا جنسیتم رو پنهان نکردم.حتی چند بار روگرفتی از انسان(مرد)بزرگوار و شایستهای رو خواستم بذارم پایگاه نپذیرفت.پیامد ندیدن هر کاربری پای خودشه و گناهی گردن من نیست.
اتفاقا دوغ که میخورم چون سرده فلج میشم تنها چیزی که خوبم میکنه قرص ویتامین دی و ول ومن هست
اونا که شما میل میکنی گمونم از این خمیردندونیاس.
عالم از شرّ و شور عشق هیچ خبر نداشت* فتنهانگیز جهان نرگس جادوی تو بود☆ شرطه کردومه اگر لهو خمه در چم روژئه بَه شِعِر خوندنهوه تا درکی مئخانه ئَروم اون روگرفت دختر که توی صفحهم میبینید تنها نشانهی دوستداشتن فرزندِ دختره و من هیچ جا جنسیتم رو پنهان نکردم.حتی چند بار روگرفتی از انسان(مرد)بزرگوار و شایستهای رو خواستم بذارم پایگاه نپذیرفت.پیامد ندیدن هر کاربری پای خودشه و گناهی گردن من نیست.