2777
2789
عنوان

مادرم سیگارمو برای چندمین بار دید

| مشاهده متن کامل بحث + 305 بازدید | 27 پست
من می‌خوام کلا بذارمش کناراز روزی ۴ ۵ نخ رسوندمش به یه نخهرچی من خوبتر میشم اوضاع میشه از این بدتر

وقتی از پنج نخ رسیدی به یه نخ یعنی میتونی همون یه نخم نکشی فقط داری تلقین میکنی که نمیتونی

فقط 9 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

می گفت : همه چی رو نگو...هر چی بگی ،بیرون میاد میره تو هوا تا یه روزی یه جا سبز شه! چیزی که نمی دونی رو نگو چیزی که نمی خوای بشه رو نگو...چیزی که خوش نیست رو نگو...چیزی که می‌شه بدبختی کسی رو نگو... حرف های خوب بزن، بذار بیان یه جا بشینن سبز بشن💚

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا میکشی ؟واقعا کسایی که تو سن کم سیگار میکشن درک نمیکنم وقتی میبینمشون حس خوبی نسبت بهشون ندارم همش آینده‌شون تصور میکنم که دزد و …شدن زیر پل میخوابن

در خواست دوستی پذیرفته نمیشود 💍

من می‌خوام کلا بذارمش کناراز روزی ۴ ۵ نخ رسوندمش به یه نخهرچی من خوبتر میشم اوضاع میشه از این بدتر

با سیگار درست نمی شه 

بابا چطور می کشید خیلی آشغاله من امتحانی یه نخ کشیدم افتضاح بود

سیگار تو نوجوانا و جوونا زیاد شده بنظر من خیلی بی کلاسه و شخصیتو پایین میاره حالا سلامتیت نابود میشه که از شونزده سالگست شروع کردی بماند پدر من از بیستو پنج سالگی شروع کرد پنجاه سالگی ریه ش از کار افتاد تو که نابود میشی 

خب چرا میکشی خواهشا نگو بخاطر مشکلات و سختی هایی که دارم😑

نه

رفیق سیگاری و چیزای دیگه

من بهش اعتیاد پیدا کردم

دلیل کشیدنم وابسته بودن بهشه

تا وقتی نکشی درک نمیکنی

نهرفیق سیگاری و چیزای دیگهمن بهش اعتیاد پیدا کردمدلیل کشیدنم وابسته بودن بهشهتا وقتی نکشی درک نمیکنی

دیگه نکش اقوام و همسایه ببینن اعتبارت پیش همه از دست میدی برو باشگاه پول سیگارت بده لباس شما الان باید بو ادکلن بدی نه بو سیگار که نشه از نزدیکت رد شد 

در خواست دوستی پذیرفته نمیشود 💍