2777
2789
عنوان

متاهل ها یا دخترایی ک پارتنر دارند

293 بازدید | 24 پست

بفرمایید پارتنرت ونکلیف رو چجوری باهاس آشنا شدین و از کجا پیدا کردین 

خیلی دیگه نگران وضع خودمم. با فامیل رفت و آمد نمیکنیم کلا. همسایه ها و محله هم در حد سلام علیک 

به همکلاسی ها تو دانشگاهم توجه نمیکنم 

تو خیابون زشته. و پیجمم پرایوته 

خلاصه احتمال یک درصد برخورد با پشه نر هم ندارم 😐😂

چه کنم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مگه کسی هم پیگیرت باشه با هلیکوپتر رو سقف خونتون فرود بیاد 

همه راه ها رو بستی که!!!

اگه تونستین یه صلوات برا فروش بیشتر برام بفرستین ۵ تا براتون میفرستم💚) خدایا هرچه را دوست داشتم از من گرفتی، بهر چه دل بستم، دلم را شکستی، بهر چیز عشق ورزیدم آنرا زائل کردی، هر کجا قلبم آرامش یافت تو مضطرب و مشوش کردی، هر وقت دلم بجایی استقرار یافت تو آواره م کردی، هر زمان به چیزی امیدوار شدم تو امیدم را کور کردی... تا به چیزی دل نبندم، و کسی را به جای تو نپرستم و در جایی استقرار نیابم و به جای تو محبوبی و معشوقی نگیرم و جز تو به کسی دیگر و جایی دیگر و نقطه ای دیگر آرامش نیابم و فقط تو را بخوانم و تو را بخواهم و تو را پرستش کنم و تو را بجویم...

خب بیرون ک میری ،سرکاری جایی، درخواست آشنایی بدن اونجا چی

زندگی با همه ی پستی و بلندیاش بالاخره میگذره ‌....یادم نمیره شبایی تو زندگیم بود که حس میکردم زیر آوار غم و گریه تا صبح دووم نمیارم و میمیرم، اما گذشت صبح شد و من زنده موندم. همه ی اون روزا گذشت! هنوزم روزای بد گاهی هستنااا اما ایمان دارم که میگذره‌..پس تو هم ایمان داشته باش روزای بد میگذرن قوی باش و حال خوبتو با هیچی خراب نکن به این فکر کن که زمان ب سرعت در حال عبوره✨🌱                                                                                                                                                                                                           
رفته بودم خونه دوستم یهو یکی در زد دررو باز کردم همونجا غش کردم اخه ی مردددددد چقدر میتونه جذاب و خو ...

تو هم دوستت خوبه هم دوستای شوهرت 

دوست من مثلا خواست رفیق دوستشو معرفی کنه پسره. نه سغل دذست حسابی داشت نه با 26 سال سن.  ی ماشین حتی 

بعد ب دوستم گفتم گفت تو خیلی تو فکر مادیاتی

حالا خودش  هم شوهرت هم خانوادش همه چی داشتن😐😂

خب بیرون ک میری ،سرکاری جایی، درخواست آشنایی بدن اونجا چی

من سر کار نمیرم  و تو بیرون رفتن مثلا تو خیابون و جاهای عمومی هم خوسم نمیاد قشنگ این حسو بهم میده ک ژرف هر هفته داره ب ی نفر شمارشو میده 

موندم تو چه مکان درست ادم درستی پیدا میشه

من سر کار نمیرم و تو بیرون رفتن مثلا تو خیابون و جاهای عمومی هم خوسم نمیاد قشنگ این حسو بهم میده ک ...

اینم سخته فقط باید ادم شناس باشی چون آدما جدیدا بازیگرای خوبی شدن

زندگی با همه ی پستی و بلندیاش بالاخره میگذره ‌....یادم نمیره شبایی تو زندگیم بود که حس میکردم زیر آوار غم و گریه تا صبح دووم نمیارم و میمیرم، اما گذشت صبح شد و من زنده موندم. همه ی اون روزا گذشت! هنوزم روزای بد گاهی هستنااا اما ایمان دارم که میگذره‌..پس تو هم ایمان داشته باش روزای بد میگذرن قوی باش و حال خوبتو با هیچی خراب نکن به این فکر کن که زمان ب سرعت در حال عبوره✨🌱