2777
2789
عنوان

یعنی زندگی من بد بوده

| مشاهده متن کامل بحث + 2795 بازدید | 174 پست
حالت و درک میکنم خودمم تو این حس قرار گرفتم یه مدت هی میگفتم من زشتم استعدادی ندارم این حرفا ولی بعد ...

من عمر گذاشتم سر درس

مو ندارم

معده ندارم

روده ندارم چمیدونم همش داغونه 

میشه لطفاً ازتون خواهش کنم برای اینکه یه ازدواج خوب نصیب من بشه دعا کنید؟ دعا کنید حاجت روا بشم و عاقبت به خیر بشم ، خیلی غصه دارم ، خیلی برام دعا کنید .

🤗 بیا دختر من شو بزنمت.

کاش میشد

میشه لطفاً ازتون خواهش کنم برای اینکه یه ازدواج خوب نصیب من بشه دعا کنید؟ دعا کنید حاجت روا بشم و عاقبت به خیر بشم ، خیلی غصه دارم ، خیلی برام دعا کنید .

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه ریزش مو داری، یه بسته رو بخر. ۶۰ تاش رو در شصت روز بخور. هر روز یه دونه. دکتر من بعد از زایمان ب ...

من ده پونزده ساله دارم ریزش 

دیگه چیزی از موهام نمونده

شاید امتحانش کردم مرسی

بیخیال بابا 🥰😘 اهل کدوم شهری؟؟؟

سمتای جنوب کشورم 

نزدیک به حافظ و سعدی

منم همین طرفام

خوشبختم

من ده پونزده ساله دارم ریزش دیگه چیزی از موهام نموندهشاید امتحانش کردم مرسی

خواهش میکنم. با اولین روز مصرف تأثیرشو میبینی.

هفته‌ای یه بارم اگه بدت نمیاد تخم‌مرغ بزن به موهات و نیم ساعت بعد توی حموم بشور. با آب خنک البته.

گل بهاری، بت تتاری، نبیذ داری، چرا نیاری؟
خواهش میکنم. با اولین روز مصرف تأثیرشو میبینی.هفته‌ای یه بارم اگه بدت نمیاد تخم‌مرغ بزن به موهات و ن ...

چشم حتماً ممنونم از توصیه خواهرانتون

اینا پسره میبینتشون روشون کراش میزنه میگه هرچی تو بگی هرچی تو بخوای

منم یه دوس دارم حداقل ماهی یدونه خواستگار رو داره همه خواستکاراشم خدایی عالین ولی خودش دلش پیش یکی دیگه اس پسره ازش ۱۳ سال بزرگ تره تازه تو شرکت کار میکنه تحصیلات انچنانی هم نداره ولی دختره همه خواستگاراش و بخاطر اون رد میکنه 

گنده چیه ؟؟؟؟!!!این لفظ بنداز دور شما اتفاقا خیلی قیافه و هیکل رو فرمی داری ولی بلد نیستی چطور خودت ...

من دوست دارم ده کیلو یا پونزده کیلو دیگه لاغر شم

دوست دارم تایپ بدنیم استخونی یاشه 

لاغر باشه

هیکلی بدم میاد اونم مثه خودم قد کوتاه

سر همین ناراحتم

از فرم گرد صورتم بدم میاد

از قبل از اینکه گوشی داشته باشم و تحت تاثیر رسانه باشم این حس ها درونم وارد شده ها

منم یه دوس دارم حداقل ماهی یدونه خواستگار رو داره همه خواستکاراشم خدایی عالین ولی خودش دلش پیش یکی د ...

من حتی مزاحم خیابونیا هم نخواستنم که متلک نگفتن🤣

من دوست دارم ده کیلو یا پونزده کیلو دیگه لاغر شمدوست دارم تایپ بدنیم استخونی یاشه لاغر باشههیکلی بدم ...

خب اراده کن. وزن کم کن 

فرم صورتت می تونی بری دکتر تخلیه بوتال کنی. زاویه سازی بدی ،این چیزای ،پیش پاافتاده ای هستن ،می تونی کم کم رو ظاهرت کار کنی 

😐🤷🏻‍♀️