2777
2789
عنوان

یعنی زندگی من بد بوده

| مشاهده متن کامل بحث + 2795 بازدید | 174 پست
شما ظرافت کافی رو داری ،ولی همون طور که به دوستمون گفتم خودت دوس نداری

من خیلی گنده ام کجا من ظریفم آخه🥺

میشه لطفاً ازتون خواهش کنم برای اینکه یه ازدواج خوب نصیب من بشه دعا کنید؟ دعا کنید حاجت روا بشم و عاقبت به خیر بشم ، خیلی غصه دارم ، خیلی برام دعا کنید .

عمل نکن اصلا. فقط ورزش کن و به پوستت برس. اونی که قسمتته هنوز نیومده.

خیلی پول میخواد اینا بخدا 

میشه لطفاً ازتون خواهش کنم برای اینکه یه ازدواج خوب نصیب من بشه دعا کنید؟ دعا کنید حاجت روا بشم و عاقبت به خیر بشم ، خیلی غصه دارم ، خیلی برام دعا کنید .

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عادت داری خودتو کم ببینی بهتره اینو بگی وقتی خودت با ارزش با خودت رفتار نکنی توقع داری بقیه اینکارو ...

من ارزشی ندارم 

ارزشی نمی‌بینم دیگه همه چیز برام شده غصه و گریه

نه باید بیام بزنمت دخترم. تا نزنم، خوب نمیشی 😄

کاش یکی پیشم بود حتی کتکم میزد ولی پیشم بود

خب همین هم نصیبت میشه. تازه ۲۳ سال داری. یه روز یاد حرفم می‌افتی. هر چی بخوای، نصیبت میشه.

دیگه به نقطه ای رسیدم فقط از خدا میخوام یا اینوری شم یا اونوری

سه ماهه هر شب گریه کردم

من میتونستم پرستاری برم شاید اون بهتر بود نمیدونما مرسی عزیزم

حالت و درک میکنم خودمم تو این حس قرار گرفتم یه مدت هی میگفتم من زشتم استعدادی ندارم این حرفا ولی بعد یکسال به این نتیجه رسیدم هیچ کسی زشت نیس هر کی زیبایی خاص خودش و داره پارسال بخاطر کنکور و مدرسه مشاورم میگفت نباید کلاس خارج درس بری منم چون قبولی فرهنگیان سخته دوتا کلاس هنری رفتم تابستون امسال هم گواهی رانندگی مو گرفتم الان بخاطر فرهنگیان که قبول نشدم ناراحت هستم نه که نباشم ولی بیشتر از این خوشحالم که چندتا کار یاد گرفتم حالا دانشگاه هم یه رشته ای میرم شمام شاید خودت فکر کنی زشتی ولی مطمعنا خیلی خوشگلی و همین که یه دانشگاه خوب قبول شدی خودش خیلیه 

قرص بیوتین بخور موهات درمیان.

بعید میدونم ، بدون نسخه میخورن؟

من حال و هوای فرهنیان بودنو دوس دارم احساس فرهیختگی میکنم

عزیزم 🫂🫀 تو هم فرهیخته هستی  و خواهی شد

یه چیزی بهت بگم و بخوابم تو بیمارستان که بودم یه روز نامزدم کنار تختم داشت نون پنیر میخورد فکم شکسته ...

عزیزم انشاءالله روز به روز شفا پیدا کنی

اتفاقاً همیشه ذکر میکردم تو تاپیکام

که بازم خدا رو شکر یه نمه سلامتی هست همینم نبود واقعا من طاقتم کمه

بعید میدونم ، بدون نسخه میخورن؟

اگه ریزش مو داری، یه بسته رو بخر. ۶۰ تاش رو در شصت روز بخور. هر روز یه دونه. دکتر من بعد از زایمان بهم داده بود چون ریزش شدید مو گرفته بودم.

آره بی نسخه میدن.

گل بهاری، بت تتاری، نبیذ داری، چرا نیاری؟
وا!خوشگل‌ترین دختر فامیل ما که پدرش وکیله و پولدار هم هستن ماهی هشت تا خواستگار نداره.

اینا پسره میبینتشون روشون کراش میزنه 

میگه هرچی تو بگی هرچی تو بخوای