2777
2789
عنوان

یعنی زندگی من بد بوده

| مشاهده متن کامل بحث + 2795 بازدید | 174 پست
اینم نیاز نداره به خدا. که چی بشه؟ فقط باید شاد باشه، با خودش آشتی کنه، با آدم‌های خوش‌جنس و خوب و ب ...

نمیخوام

من 23 ساله حتی یه دونه خواستگار هم نداشتم

من دلم زندگی عاشقانه میخواد

میشه لطفاً ازتون خواهش کنم برای اینکه یه ازدواج خوب نصیب من بشه دعا کنید؟ دعا کنید حاجت روا بشم و عاقبت به خیر بشم ، خیلی غصه دارم ، خیلی برام دعا کنید .

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ندیدمت اما منم فرهنگیان بودم البته به سن تو دیگه سرکار بودم و خودمو زشت میدونستم. اما یهو یکی اومد ش ...

نمیخوام

میخوام این غم روی دلم تموم شه فقط 

میشه لطفاً ازتون خواهش کنم برای اینکه یه ازدواج خوب نصیب من بشه دعا کنید؟ دعا کنید حاجت روا بشم و عاقبت به خیر بشم ، خیلی غصه دارم ، خیلی برام دعا کنید .

نمیخواممن 23 ساله حتی یه دونه خواستگار هم نداشتممن دلم زندگی عاشقانه میخواد

خب همین هم نصیبت میشه. تازه ۲۳ سال داری. یه روز یاد حرفم می‌افتی. هر چی بخوای، نصیبت میشه.

گل بهاری، بت تتاری، نبیذ داری، چرا نیاری؟
خب ب خودت نگو زشت پس اگه خواستی مدل موهاتو عوض کن فقط دیگه نیاز ب چیزی جز عزت نفس نداری

کچلم

به خاطر خودت نیست که نداری، الان اوضاع بده. شرایط اقتصادی بده. تمایل به ازدواج در مردها پایین اومده، ...

عزیزم دوستای من هرکدوم در ماه هفت هشتا دارن

درکت میکنم منم خیلی دلگیر میشدم ولی چاره چیه?حیفه حالا که حداقل به یه جایی رسیدی اینجوری روح و روانت ...

خیلی صبر میخواد که روزی برسه که از شاغل بودنم نهایت لذت رو ببرم

همین الآنشم خوبه ها ولی در کل میبینی که داغونم

فرهنگیان چیش خوبه آخه؟ بخدا ناشکر نیستم ولی خیلی عرصه زندگی برام تنگ

من حال و هوای فرهنیان بودنو دوس دارم احساس فرهیختگی میکنم

دیگه وقت غیر فعال کردن مکانیسم ماشه و فعال کردن مکانیسم خشخاش تریاک و شیره و چایی شیرین هست🤍🪐

یه چیزی بهت بگم و بخوابم 

تو بیمارستان که بودم یه روز نامزدم کنار تختم داشت نون پنیر میخورد 

فکم شکسته بود با سورنگ غذا میخوردم ماه ها

تا اونموقع از نون و پنیر متنفر بودم 

آنقدر اونجا اون لحظه حسرت خوردم و میام کشیده بود به نون پنیر که الان دوساله غذای مورد علاقم نون پنیره😂😂

حتی هیچ تصوری نمیتونی داشته باشی از اون لحظه 

آدمایی که میتونستن غذا بخورن خیلیییی واسم عجیب بود میگفتم اییییین همه بیماری تو دنیاس بعد این همه آدم سالم سالمن خیلی عجیبه فقط خواست خداس وگرن با آمار و احتمال هم حساب کنی امکان نداره😅

لعنتی اگه دندون داری و میتونی باهاش غذا بخوری خوشبختی 🤣

تو واقعا زیبایی و مشکلی نداریتو فرهنگیان قبول شدیتو سالمیتو تازه ۲۳ سالته و خیلی چیزای دیگه که آرزو ...

اون دیگه خیلی پول میخواد ....

مشاور خوب و قابل اعتماد یکی که بلد باشه بعدم مشکلم با مشاوره حل نمیشه من میدونم

..

خب ب خودت نگو زشت پس اگه خواستی مدل موهاتو عوض کن فقط دیگه نیاز ب چیزی جز عزت نفس نداری

من اینجا یه خط از زندگیم نوشتم

کسی نمیدونه 

ما چقدر بدبختیم و بد شانس