2777
2789
عنوان

یعنی زندگی من بد بوده

| مشاهده متن کامل بحث + 2795 بازدید | 174 پست
منم از ۱۴سالکی تا ۱۹سالگی رو گذاشتم واسه کنکور مث سگ درس خوندم ۱۹سالگی قبل کنکور تصادف کردم دوماه بس ...

عزیزم خوش به حالت که حال دلت خوبه ها

من اینطوری نیستم 

میشه لطفاً ازتون خواهش کنم برای اینکه یه ازدواج خوب نصیب من بشه دعا کنید؟ دعا کنید حاجت روا بشم و عاقبت به خیر بشم ، خیلی غصه دارم ، خیلی برام دعا کنید .

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من برای درسم خیلی زحمت کشیدم. به سختی به جایگاهی که می‌خواستم رسیدم. درکت میکنم. ولی این نداری نیست ...

هیچی نمیخورم که لاغر شم

رفتم باشگاه اسم نوشتم

دندونامو رفتم با هزار بدبختی و قسط درست کردم و ارتودنسی کردم

گفتم اینا باعث میشه حالم بهتر شه

چمیدونم لوازم پوستی خوب خریدم

خوب نشدم چیکار کنم دیگه؟

میشه لطفاً ازتون خواهش کنم برای اینکه یه ازدواج خوب نصیب من بشه دعا کنید؟ دعا کنید حاجت روا بشم و عاقبت به خیر بشم ، خیلی غصه دارم ، خیلی برام دعا کنید .

خب چرا علوم پزشکی نرفتی

چمیدونستم انقدر حقوقاشون تفاوت داره

میگفتم برا این تفاوت کم ارزش نداره برم اون

چیو عمل کنم؟ بابا من یه صورت دایره ای گنده دارم بی هیچ ظرافتیچقدرشو عمل کنم؟

من دوستی دارم که دقیقا عین پسرهاست. انقدر دختر خوبیه، ماهه، مهربونه، باشعوره، ولی زیبایی نداره متأسفانه. با یه پسری آشنا شد. پسره عاشقش شد.‌ ازدواج کردن. الانم دو تا بچه دارن.

همیشه توی پست‌هام زیر تاپیک‌های این‌مدلی گفته‌م. به خدا بچه‌ها خوشبختی نه به زیباییه و نه لزوما به پول زیاد. خوشبختی احساس شادی‌ایه که یه آدم داره. خدا اون احساس شادی رو نصیبمون کنه. کلی آدم زیبا وجود دارن که اصلا هم خوشبخت نیستن.

گل بهاری، بت تتاری، نبیذ داری، چرا نیاری؟
تو میگی رفتی فرهنگیان بعد زندگیت بده پس من باید چی بگم که یک سال خودم و کشتم ولی نتونستم برم فرهنگیا ...

فدات شم من ۱۲ سال عمر درس خوندنم که کلا فدای درس بود هیچ خوشی ندیدم

سه سال هم جداگونه برای کنکور تجربی پوسیدم

موهامو ببینی هیچی نمیبینی در واقع کچلم چون هیچی نمونده

البته منم بعضی شبا میگم چقد آدم سفتی ام چرا زندم🤣

عزیزم خدا حاجت رواتون کنه

فرهنگیان چیش خوبه آخه؟ بخدا ناشکر نیستم ولی خیلی عرصه زندگی برام تنگ

هیچ وقت ناشکری خدارو نکن، خدا به وقتش برات جبران میکنه اینو با چشم خودم دیدم که میگم در ضمن اینکه رفتی فرهنگیان خودش خیلی خوبه ما این همه تلاش کردیم اخرش هیچی تو الان دستت تو جیب خودته شاغلی، بعدم اگه کسی ادم و بخواد فقط ظاهر که نیس مهم اخلاقه

عزیزم خوش به حالت که حال دلت خوبه هامن اینطوری نیستم

چی بگم 

یه چیزایی باید درونی سازی بشه 

باید وجودت رو قوی کنی 

هیچ وقت یه آدم قوی با گذشته ی آسون نمیبینی همیشه به خودم گفتم تو تنها آدم کره ی زمین نیستی که یه داستان غم انگیز داشتی 

ولی دختر تو حتی داستان غم انگیزی هم نداشتی شاید اونقدر الان زندگیت روال افتاده که کسل کننده شده واست

فیلر چونه بزن صورتت ظریف و کشیده میشه

کارم با یه دونه چونه حل نمیشه

عکس بذار

آنلاین بشو بذارم