2777
2789
عنوان

یعنی زندگی من بد بوده

| مشاهده متن کامل بحث + 2795 بازدید | 174 پست
خوشحال باش الان که به دستش اوردی

عزیزم قربونت برم من چیزای دیگه میخواستم که 

بازم خدا رو شکر همینم هست

میشه لطفاً ازتون خواهش کنم برای اینکه یه ازدواج خوب نصیب من بشه دعا کنید؟ دعا کنید حاجت روا بشم و عاقبت به خیر بشم ، خیلی غصه دارم ، خیلی برام دعا کنید .

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میدونی چی آدما از داشته هاشومون راضی نیستیم همیشه تو زندگی دیگران داریم زندگی میکنیم جا یکی دیگه خود ...

بخدا من دوسال همه غمام کنار بود 

داشتم کنار میومدم 

خوشحال بودم

امید داشتم 

غرور داشتم

یه ساعته همش فرو ریخت 

حتی اوضاعم از زمان کنکورم داغون تره

میشه لطفاً ازتون خواهش کنم برای اینکه یه ازدواج خوب نصیب من بشه دعا کنید؟ دعا کنید حاجت روا بشم و عاقبت به خیر بشم ، خیلی غصه دارم ، خیلی برام دعا کنید .

منم از ۱۴سالکی تا ۱۹سالگی رو گذاشتم واسه کنکور مث سگ درس خوندم ۱۹سالگی قبل کنکور تصادف کردم دوماه بستری بودم یک سالو نیم استراحت مطلق و در جمع ۷ماه نتونستم تنها راه برم 

و تا الان که ۲۱سالمه یک روز بدون مسکن سر نکردم

و نصفی از شبای عمرمو تا وقتی بیهوش بشم از درد گریه کردم 

و حس میکنم خوشبختم 

همه چیز برمیگرده به ذهنیت خودت

من همیشه از خودم بدم میومد حس بد داشتم اونقدر سختی کشیده بودم نداری چشیده بودم عقده های دلم رو دلم ب ...

من برای درسم خیلی زحمت کشیدم. به سختی به جایگاهی که می‌خواستم رسیدم. درکت میکنم. ولی این نداری نیست که حالتو بد کرده. بگرد ببین چی باعث شده خودتو دوست نداشته باشی. اونو حل کن. بقیه‌ش هم درست میشه.

گل بهاری، بت تتاری، نبیذ داری، چرا نیاری؟
بعضی از روز اول تو خوشی به دنیا میان ، بعضی هم نه ، ما خودمون باید تلاش کنیم

مردم زیر این همه فشار و فکر و تنهایی

دخترای همسن من 

همشون دارن عاشقانه زندگی میکنن

چرا من انقدر داغونم که یکی حتی به سمتم تف هم نمیندازه؟

خواستگار سنتی؟

اره

تو میگی رفتی فرهنگیان بعد زندگیت بده پس من باید چی بگم که یک سال خودم و کشتم ولی نتونستم برم فرهنگیان الان هم شب و روزم شده گریه و حرص خوردن فقط میخوام سراسری یه چیزی قبول بشم برم که بقیه زخم زبون نزنن حوصله پشت کنکور موندن و ندارم

خوشبحالت برای فرهنگیان

همیشه کسایی هست که زندگیش از تو بد تر باشه

تو تجربی خودمو جر داذم قبول نشدم

بیس سالمه هزار جور درد و مریضی دارم کلیه داغون و کمر داغون و پا و زانو 

والا اگه بخوای عمل کنی میتونی سخت میگیری فقط

چیو عمل کنم؟ 

بابا من یه صورت دایره ای گنده دارم بی هیچ ظرافتی

چقدرشو عمل کنم؟

زندگیت بد نیست الان حالت بده.

حالم هیچ جوره خوب نمیشه

زندگی خوبی داری اتفاقا

چرا میگین خوب؟