2777
2789

من ۵تا برادر دارم و تک دخترم پدرم ک مرد گفتن ۵تا برادر داری عین شیر ۲۷ساله پدرم مرده یکبار یکیون نگفتن بیا ببریمت بیرون‌ جمعه بگردیم  دوتا دوستم داشتن هی نق میزدن اا چ خبره با این میری بیرون اونام اردواج کردنو رفتن شهرمون بسیار ساکت و کوچیکه الان تنهام خونه ی بختیم روم وا نشد ی مرد خوبی بیاد بگیردم مادرمم خیلی پیره😭😭😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه خواهر چه برادر قرار نیست کاری برای آدم بکنن نهایت زنگی چیزی 

خانوم و آقای عزیز به❌هیچ عنوان❌درخواست دوستی ندین هیچ تمایلی به دوست شدن با کسی اینجا ندارم علاوه بر رد دوستی توی اعلانات هم پاک میکنم. اگه جوابت رو نمیدم حوصله بحث کردن با آدم های بیکار و توهمی رو ندارم.

یوسف با داداشاش رفت صحرا . اولش سوار الاغش کردن گفت با این داداش ها گسی جرات نمیکنه به من حرف بزنه . همون داداش ها کتکش زدن . برادر یعنی توله گرگ . تا وقتی بچه س توله س و همبازی آدمه . بزرگ که میشه تازه میفهمیم گرگن . 

مردا همینند .داداشا هم از بقیه وفا نمیبینند خوب .

هرکی سرش باید تو زندگی خودش باشه .

ولی سعی کن با تور مسجد بری بگردی .

اینقدر تور گردشی هست .

تو مسجد وبسیج برو .اونجا از خانما بپرس .

میبرند همه جا میگردند .

باغ امامزاده پارک 

به ادم فوزول و فوضول و  مسخره جواب فقط سکوت بده .من عاشق خدام .شدیدا لجبازم ها .