فردا صبح دیگه میشه ۴ روزه که تاخیر داشتم تو پریودم خیلیییییی میترسم اگه حامله باشم چی چطور به بقیه بگم الانم شرایطم جوریه نه میتونم ازمایش بدم نه میتونم بی بی چک بزنم 😭😭😭😭😭😭یعنی واقعا میشه هیچ علائمی نداشت و باردار بود الان هیچچچ علائمی ندارم مث روزای عادیم
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
چرا تا چیزی مییشه میگید سقط؟! خب اگه باردار هم باشی از شوهرت شدیکی می خوان دس از خرافات بردارین
عزیزم بحث ترس و خرافات نی
اگه دیگران بقهمن ما رو مجبور میکنن بریم خونه خودمون ما شرایطش زو نداریم واقعا این بچه سقط شه بهتره تا اینکه هر بار دلیل مراسم نگرفتنم رو این بچه بدون یا حتی پول نداشته باشم یه اتاق خوب براش بچینم وقتس بیاد که من هنزو جهیزیم کامل نشده بحث خودمه وگرنه شرایطش رو داشته باشم یکی غلط میکنه بگه چرا
انشاءالله خدا هم کمکت میکنه نگران نباش . ولی من هیچ وجه با سقط موافق نیستم .دعا میکنم فعلا باردار نب ...
من عاشق بچم ولی شرایطش رو ندارم نمیخوام فردا بگن برید خونتون ما دستمون خالیه نمیحوام دلیل مراسم نگرفتن رو این بچه بدونم یا پول نداشته باشم براش یه اتاق خوب بچینم وقتی بیاد که هنوز جهیزیم کامل نشده وگرنه اگه شرایطش رو داشتم یکی غلط میکرد بهم حرفی بزنه
اشتباه فکر می کنیمراقبت رو باید قبل انجام می دادیاگه الان یه درصد احتمال بارداری باشهو بخوای سقط کنی ...
هر کارمایی پس بدم بهتره تا بچه ای به دنیا بیارم که از ایندش بی خبرم من به خودم قول دادم وقتی بچه دار شم که بتونم تو زمان خودش به بهترین شکل به دنیا بیاد و براش مراسم بگیرم و بهترین اتاقو بچینم یراش که حداقل ۲۰ سال دیگه گفت چرا منو به دنیا اوردی بگم اونموقع در حدی که بودی برات کم نزاشتم نیمدونستم یعدا اینجوری میشه وقتی اوردمت داشتم
هرجور میل خودتولی اگه روحت دیگه مثل سابق نشد چیاگه تو این سقط مشکلی برات پیش اومد چیاصلا اگه موقع سق ...
مهم نیست هر بلایی یر میاد من بخاطر بچه نمیتونم از دلم بزنم من تا الان مراسم خوبی نداستم قول دادیم عروسی خوبی بگیریم هر چی سرم بیاد مهم نیست حداقل دلم با عروسی دیگران ریش ریش نمیشه
من مشکلم فهمیدن نی بفهمن میخوان چکار کنن مشکلم اینه مجبورم میکنن به نگه داشتن 😭😭😭😭😭
هر کارمایی پس بدم بهتره تا بچه ای به دنیا بیارم که از ایندش بی خبرم من به خودم قول دادم وقتی بچه دار ...
من که عاشق بچم. بهترین زمان خودش؟ بهترین زمانو باید خودت بسازی با توکل به خدا . مگه اصلا یه بی بی چک چیه که نمیتونی بزنی کوه نمیخوای بکنی. ای خدا چرا منو به ارزوم نمیرسونی من که عاشق بچم من که عاشق تشکیل خانواده دادنم 😓 هیچی تو این دنیا سر جاش نیست😥
من که عاشق بچم. بهترین زمان خودش؟ بهترین زمانو باید خودت بسازی با توکل به خدا . مگه اصلا یه بی بی چ ...
عزیزم منم عاشق بچم وقتی پول نیست چطور بهترین زمانو بسازم ما تو خودمون موندیم خرج پوشک و شیر خشک و سیسمومی رو از کجا بیارم من عقدم شوهرمم در دسترسم نیست الان بیبیجک بیاری و کلا فک میکنه که باردار نیستم و یه عقب افتادگی عادی که خدا کنه اینجوری باشع