2821
2789
عنوان

بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 210 بازدید | 22 پست
چرا تا چیزی مییشه میگید سقط؟! خب اگه باردار هم باشی از شوهرت شدیکی می خوان دس از خرافات بردارین

نگی باز خرافات ولی سقط الکی واقعا کارما داره

اگه جذبم شدی٬ مشکل از منه که جذابم🚶🏻‍♀️‍➡️

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

عزیزم منم عاشق بچم وقتی پول نیست چطور بهترین زمانو بسازم ما تو خودمون موندیم خرج پوشک و شیر خشک و سی ...

عزیزم نیازی نیست بهترینه بهترینو فراهم کنی واسه بچه. سیسمونی انچنانی نمیخواد.تازه خدا خودش روزی رسونه. بچه برکت میاره 

..

بدبخت اون جنین چرا مواطب نیستید ک ی نفس اینجا بریده بشه هرچن ک هنوز کوچیک باشه

عزیزم گاهی اوقات خیلیییی چیزا قسمتشون اینجوریه که بیان و برن حالا یه طبیعی برن یا دست ادما اون جنین بیاد بدبخت تر میشه ما تو پول خورد و خوراک خودمون موندیم این بیاد من ندارم یه دست لباس براش بخرم

عزیزم نیازی نیست بهترینه بهترینو فراهم کنی واسه بچه. سیسمونی انچنانی نمیخواد.تازه خدا خودش روزی رسون ...

عزیزم من از طرف خاتواده شوهر زجر کشیدم بخاطر نداری ووبی مسئولیتی خدا رو قسم دادم به بزرگیش گفتم اگه قراره اینقدر بی مسئولیت باشم بزار تا عمر تو داغ یه بپه بمونم ولی یه دختر مث خودم نکنم حالا هم من به خودم قول دادم وقتی به دنیا بیارمش که همه از به دنیا اومدن ذوق کنن و تو زمان خودش بالاترین باشه جوری که زبان زد باشه حداقل وجدانم راحته که خودم نیازام بر اورده نشد بچم شده 

عزیزم من از طرف خاتواده شوهر زجر کشیدم بخاطر نداری ووبی مسئولیتی خدا رو قسم دادم به بزرگیش گفتم اگه ...

میشه یه خواهش ازت کنم. من همچین ارزویی دارم. میشه از خدا برام دعاکنی امسال به خواستم برسم. حالا که نمیخوای واسه من دعا کن 

..

میشه یه خواهش ازت کنم. من همچین ارزویی دارم. میشه از خدا برام دعاکنی امسال به خواستم برسم. حالا که ن ...

ایشالا عزیزم یه خواسته دلت برسی به حق این ماه امام حسین قسم حسسم یه لحظه گفت ارتمیس اسمیه که تو ذهنت برا بچت داری 

من میخوام بچه ولی کاش شرایطم جور شه 

عزیزم گاهی اوقات خیلیییی چیزا قسمتشون اینجوریه که بیان و برن حالا یه طبیعی برن یا دست ادما اون جنین ...

بخدا وضع من بهتراز تو نیس ولی خب شد چکار کنم پسش بدم رزق و روزیش با خودش میاره 

‌‌‌م‍‌ن #کینہ ای ت‍‌ری‍‌ن آدم #م‍‌ه‍‌رب‍‌ونہ ای‍‌ن ش‍‌ه‍‌رم :)!🖤─

2824
2823
2791
2779
2792