فردا صبح دیگه میشه ۴ روزه که تاخیر داشتم تو پریودم خیلیییییی میترسم اگه حامله باشم چی چطور به بقیه بگم الانم شرایطم جوریه نه میتونم ازمایش بدم نه میتونم بی بی چک بزنم 😭😭😭😭😭😭یعنی واقعا میشه هیچ علائمی نداشت و باردار بود الان هیچچچ علائمی ندارم مث روزای عادیم
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
بدبخت اون جنین چرا مواطب نیستید ک ی نفس اینجا بریده بشه هرچن ک هنوز کوچیک باشه
عزیزم گاهی اوقات خیلیییی چیزا قسمتشون اینجوریه که بیان و برن حالا یه طبیعی برن یا دست ادما اون جنین بیاد بدبخت تر میشه ما تو پول خورد و خوراک خودمون موندیم این بیاد من ندارم یه دست لباس براش بخرم
عزیزم من از طرف خاتواده شوهر زجر کشیدم بخاطر نداری ووبی مسئولیتی خدا رو قسم دادم به بزرگیش گفتم اگه قراره اینقدر بی مسئولیت باشم بزار تا عمر تو داغ یه بپه بمونم ولی یه دختر مث خودم نکنم حالا هم من به خودم قول دادم وقتی به دنیا بیارمش که همه از به دنیا اومدن ذوق کنن و تو زمان خودش بالاترین باشه جوری که زبان زد باشه حداقل وجدانم راحته که خودم نیازام بر اورده نشد بچم شده