2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اول باید دیدی به چه زبانی میخوای کار کنی...دوم هم باید دیدی چقدر مسلطی...اگر مسلط باشی و زبان خوبی ه ...

درامدش چقدره؟؟؟و اینکه ریاضیم ضعیفه مشکل حادی ایجاد میکنه؟ چه شاخه ای پیشنهاد میدی؟

بله درامد خیلی زیادی داره...پایتون خیلی ساده و سریع و خیلی هم پرکاربرد خصوصا در زمینه هوش مصنوعی..

میشع بگی چقدر؟و اینکه میتونم فریلنسری برای خارج کار کنم؟؟تقریبا چقدره درامدش؟

درامدش چقدره؟؟؟و اینکه ریاضیم ضعیفه مشکل حادی ایجاد میکنه؟ چه شاخه ای پیشنهاد میدی؟

برنامه نویسی ارتباطی به ریاضیات نداره و باید منطقش رو یاد بگیری....پیشنهاد من هوش مصنوعی و مدلهای زبانیه...اینا کتابخونه های آماده زیاد دارن

میشع بگی چقدر؟و اینکه میتونم فریلنسری برای خارج کار کنم؟؟تقریبا چقدره درامدش؟

آره اتفاقا بیشتر افراد فریلنسر خارجی میشن و درآمد دلاری دارن و تقریبا ماهی 100 تومن به بالا در میارن...البته باید خیلی مسلط باشی.

آره اتفاقا بیشتر افراد فریلنسر خارجی میشن و درآمد دلاری دارن و تقریبا ماهی 100 تومن به بالا در میارن ...

چقدر طول میکشه؟؟و اینکه راسته ماهی۳۰۰۰دلار درامد دارن؟و اشباع شده این حوزه؟؟؟

چقدر طول میکشه؟؟و اینکه راسته ماهی۳۰۰۰دلار درامد دارن؟و اشباع شده این حوزه؟؟؟

گفتم که باید مسلط باشی و تو میگی دوسال داری کار میکنی پس خوب بلدی...اشباع نشده و افراد مبتدی زیاد شدن...میشه تا ماهی چندهزار دلار هم داشت اگر تیم داشته باشی اما بصورت انفرادی چون هر پروژه تقریبا یه مقداری از زمانت رو میگیره و تو از یه حدی بیشتر نمیتونی پروژه قبول کنی برای همین به یه عدد ثابت میرسی و نهایتا به ماهی 100 تا  300 میلیون تومان.

گفتم که باید مسلط باشی و تو میگی دوسال داری کار میکنی پس خوب بلدی...اشباع نشده و افراد مبتدی زیاد شد ...

نه هنوز مسلط نشدم

ممنون

ومیتونیم چند نفر رو استخدام کنیم اونا پروژه رو انجام بدن بهشون حقوق کمتر بدیم؟؟

در زمینه بازی سازی هم علاقه دارم ولی نمیدونم از کجا شروع کنم