2777
2789

من با یه پسر همکار بودیم و با هم ارتباط داشتیم 

برام خیلی وقت میزاشت و جواب سوالامو میداد و توجه می‌کرد... الان یه مدته دور میشه بهش که میگم کارو درست انجام بده میگه ببخشید و فلان و چند روز درسته ولی باز دوباره کارای عجیب میکنه ... 

چیکار کنم همش تو سرمه و میترسم وابسته شم

به نظر میاد طرف با رفتاراش داره بازی روانی راه میندازه. اگه رفتارش با توجه به نیازهای تو تغییر کرده، باید بیشتر روی خودت تمرکز کنی و اجازه ندی که با این روش‌ها احساساتت دستکاری بشه. اگه حس می‌کنی وابسته می‌شی، ازش فاصله بگیر. خودتو از این بازی‌ها جدا کن و بیشتر روی خودت تمرکز کن. کارای خودتو درست انجام بده و بذار طرف خودش با رفتاراش تصمیم بگیره.

سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روان‌شناسی بالینی‌ام و با تمام وجودم اینجایم که کمک‌تون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحت‌تر حل بشه 🌱با استفاده از درس‌هایی که در این رشته خوندم و تجربه‌هایی که توی این سال‌ها به دست آوردم، سعی می‌کنم شنونده‌ی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس می‌کنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال می‌شم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، می‌تونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتاب‌هایی می‌خونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک می‌ذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شما تو بازی پیش دستی کن واونقدر نرمال باش تا بفهمه نتونسته بازیت بده

اره خودمم همین فکرو میکنم چون قضیه از جایی شروع شد ک من واکنش دادم ولی خیلی سخته خیلی سخت

به نظر میاد طرف با رفتاراش داره بازی روانی راه میندازه. اگه رفتارش با توجه به نیازهای تو تغییر کرده، ...

دقیقا و بهش حس پیدا کردم 

جالبه ۳ ساله میشناسم و همیشه بوده خیلی زیاد تر از حد وقت میزاشت و  حواسش بهم بوده درست از جایی که حس پیدا کردم ینی ۴ ماه پیش کم کم شروع کرد و چند هفته پیش که دعوای بدی شد سر همین عذر خواست و چند روز درست بود اما باز یهو کمرنگ شد 😔