2777
2789
عنوان

😒😒😒😒😒

88 بازدید | 11 پست

یعنی چی میگین هیچ ادم زشتی وجودنداره؟؟ 

خب اگر زشتی نبود کلمه زشت از کجا اومده ؟؟؟ زیبا چه طوری زیبا شده ؟؟ 

اگر زشتی نبود خو اینهمه ادم دنبال عمر دماغ و زیبایی و کارای پوستی نبودن (الان شک ندارم یه عده میان میگن اعتماد به نفس نداره)

چرا فقط بیرون گود وایسادین هی شعار میدین نهههه زشتی وجود نداره 

بعد با جاری یا نامزد سابق پارتنر،شوهر یا هرکی روبه رو بشین شروع به مقایسه میکنید؟ 

بله ارزش هیچ کس به زشت و زیبا بودنش نیست 

ولی کسی که زشته خیانتم میکنه اخلاقشم بده 

دقیقا چه ویژگی داره که میگین نگو زشته؟؟

یکی منو قانع کنه

...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون در بهترین ما بدترین چیزها وجود دارع

و در بدترین بهترین چیزها پس نمیشه کسیو قضاوت کرد

یکی سیرت زیبا دارع یکی صورت زیبا

هرکس متشکل شده از خوبی ها و بدیهاست

پس نمیشه گفت یکی به طور کامل هیچ زیبایی درونش نیست

🌙

آدم ناراحت میشه خب دلش میشکنه 

بعد مگه ما دست خودمون بوده زشت باشیم یا زیبا 

تنت به ناز طبیبان نیازمند مباد ...                                   من حسابم ز همه مردم این شهر جداست.                               من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست🫠✨️

آدم ناراحت میشه خب دلش میشکنه بعد مگه ما دست خودمون بوده زشت باشیم یا زیبا

نه بابا من کاری به این ندارم 

میگم یه عده هی نگن وجود نداره 

من خودمم یه نقصی دارم که واقعا زشته 

نمیتونم که بگم عادی ام و با بقیه یکی هست 

خب وقتی وجود داره چرا اصرار کنم که نه نیست 

نمیدونم متوجه حرفم میشی یا نه 

وگرنه ارزش هیچ کس به زشت و ریبا بودن نیست چون دست خودمون نیست 

ولی اخلاق دست خودمونه

...
نه بابا من کاری به این ندارم میگم یه عده هی نگن وجود نداره من خودمم یه نقصی دارم که واقعا زشته نمیتو ...

اره خب حرفت منطقیه🤌

تنت به ناز طبیبان نیازمند مباد ...                                   من حسابم ز همه مردم این شهر جداست.                               من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست🫠✨️

..

وقتی خورشید می‌درخشد، لذت ببر...اما وقتی ابرها آمدند هم برای خورشیدی که دیگر آنجا نیست گریه و زاری نکن!به جای این که انرژی خود را صرف گریه و ناله کنی، حالا از ابرها لذت ببر...و وقتی ابرها رفتند - و البته که می‌روند چون در این زندگی هیچ چیزی همیشگی نیست - آن وقت برای رفتن ابرها هم ناله نکن!پس هرچه که هست، با آن برقص و آواز بخوان... این راه هوشمندانه برای زندگی کردن است.هرچه که هست هست و هر چه که نیست نیست.

بیشتر ببینید

چراا پستای من ارسال نمیشهههه؟؟

وقتی خورشید می‌درخشد، لذت ببر...اما وقتی ابرها آمدند هم برای خورشیدی که دیگر آنجا نیست گریه و زاری نکن!به جای این که انرژی خود را صرف گریه و ناله کنی، حالا از ابرها لذت ببر...و وقتی ابرها رفتند - و البته که می‌روند چون در این زندگی هیچ چیزی همیشگی نیست - آن وقت برای رفتن ابرها هم ناله نکن!پس هرچه که هست، با آن برقص و آواز بخوان... این راه هوشمندانه برای زندگی کردن است.هرچه که هست هست و هر چه که نیست نیست.

بیشتر ببینید

چرا پستای من ارسال نمیشه؟؟؟

بیشتر ببینید