2777
2789
عنوان

دست به زن

114 بازدید | 15 پست

خیلی اخلاق بدی دارم اصلا تحمل مسخره و سر کوفت ندارم زود عصبی میشم اونممم خیلی بد تو مدرسه تا حالا سه چهار بار دوستان مو زدم وقتی ک رو مخم رفتن یا مسخره ام کردن ، چند سال یازدهمم تو مسخره داشتیم با دوستام شوخی میکردیم یه دختره کلاس دهم اومد خودشو دخالت داد منو زد منم محکم زدمش تو مدرسه هیچکی جرعت نداره با من بحث کنه یا مسخره ام کنه هیچکی با من بحث یا کل کل نمیکنه یا بحثم کنه سریع کوتاه میان با هرکی دعوا میکنم فقط تو صورتم نگا میکنه هیچی نمیگه کل خانواده پدریم ارثی عصبین ولی من از همشون بدترم و حتی دست برنم دارم صورتمم خیلی مظلوم نشون میده و قدمم کوتاهه کسی فکر نمیکنه من اینجور عصبی باشم چطور کنترلش کنم😂

خودتو دست کم نگیر🌱

خواهش می‌کنم با یه تراپیست مشورت کن خوشگل من.

این موضوع توی بزرگسالی ممکنه واست یه سری مشکلات به وجود بیاره. مهمه که ما همه‌مون روی اعصابمون کنترل داشته باشیم.

صدف دریایی / بسیار نادر   / در صورتی که در مورد ارشد سوالی توی ذهنتونه باهام در میون بذارید / اگه الان اونجایی هستی که فکر می‌کنی آخرشه, فقط به این فکر کن که خیلی‌ها از موقعیت‌هایی جون سالم به در بردن که هیچ‌وقت تصورش هم نمی‌کردن. به جای اینکه زندگی رو تموم کنی, درستش کن./ همه‌تون رو دوست دارم (به جز اونی که خودش می‌دونه).  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ناراحت نشی شوخی کردم ولی باید با مشاوری صحبت کنی چون بخاطره سنتم هست تو این سن آدما بیشتر درخاشگر می ...

باشه عزیزم ولی کنار عصبی بودم خیلی آدم شوخ طبیعیم

خودتو دست کم نگیر🌱

چیه عزیزم شاید واقعا به ی حس امنیت آرامش نیاز داشته باشی شاید عصبی نباشی

من در کنار عصبی بودم خیلی آدم مهربونیم خانواده از بچگی همس بحث بوده آرامش اونجوری ک بخام نبوده به هیچکی نمیتونم اعتماد کنم و خیلی آدم ترسویی هستم 

خودتو دست کم نگیر🌱