2777
2789
عنوان

لطفا جواب بدین نگرانم

112 بازدید | 13 پست

گفتین حساب تعلیق نمیشه 

ولی وقتی با شماره ای وارد شده باشی 

یکی دیگه بخواد با اون شماره وارد بشه از عضو  خونه 

نمیتونه بیاد رو حساب شما میگه این شماره قبلا بوده و حسابتون امن هست 

روش دیگه ای نداره درسته؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بابد رمز تایید دو مرحله ای بزنی هیچکی نمیتونه وارد بشه

رمز رو فقط خودم میدونم

میگم یه وقتی شماره بابا رو بزنن بازم نمیتونن اره؟

چون خارج شدم اومدم باز ثبت نام زدم گفت قبلا این شماره بوده

پدرم

پدرت میتونه درصورتی ک تو خروج از حساب بزنی وایشون بیاد نی نی سایت رو سرچ کنه ک بعید میدونم🤣بعد ورود رو بزنه رمز شما رو ک نمیدونه بزنه بازیابی رمز و ی کد میاد رو خطش اونو بزنه و رمز جدید رو خودش وارد کنه دراین صورت میتونه کاربریتو با تاپیکاش ولیست دوستاتو ببینه

ی کم شبیه ب حرفاتون باشید..ن سرطان میگیرید...ن میمیرید...فقط آدم تر ب حساب میاین🗿🌪️⚡

چ جوری بگم ک بفهمی

خروج از حساب رو چطوری میشه زد گلم

کنار صفحه خروج داره با اون؟

من که خارج  نمیشم از حساب 

فقط اطلاعات رو ممکنه پاک کنم منظورم رمز ورود. هست که کسی با گوشی من نیاد داخلش 

کسی بخواد بیاددیگه بهش میگه این شماره قبلا  بوده و نمیتونه بیاد رو حساب من درسته؟

خروج از حساب رو چطوری میشه زد گلمکنار صفحه خروج داره با اون؟من که خارج نمیشم از حساب فقط اطلاعات رو ...

هیچ کس نمیتونه بیاد جز خودت و پدرت

ی کم شبیه ب حرفاتون باشید..ن سرطان میگیرید...ن میمیرید...فقط آدم تر ب حساب میاین🗿🌪️⚡

خب پدرم میتونه شماره خودشو بزنه یکی دیگه هم شماره اونو میتونه بزنه بحثم این نیست دختر نگرفتی حرفمو ا ...

ببین من میفهمم تو چی میگی

تو نمیگیری،🤣🤣🤣

خودت ک رو حسابتی هیچ

پدرتم میتونه با تغییر رمز بیاد رو حسابت فقط ببینه حسابتو کار دیگع ای ازش برنمیاد

دیگه هیچ کس نمیتونه هیشکی چون این شماره قبلا ثبت شده اینجا