2777
2789
عنوان

مستاجری

59 بازدید | 4 پست

سلام تازه واردم 

بعد سه سال و نیم زندگی دوباره دارم برمیگردم جایی که نباید باشم چون همسرم تو کارش شکست مالی خورده ولی دلم رضا نیس برم اونجا چون خیلی جایه بدیه پایین شهره منطقه ۱۹ مجتمع گلسار میشناسید؟

شوهرم هیچوقت خانوادش پشتش نبودن الانم میتونه اجاره بده ولی نمیخواد میگه اجاره ندیم تا پیشرفت کنیم به نظرتون انقدر کوتاه اومدن خوبه؟🥲

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم منم هیچکس از خانوادم ن پشت من بودن خانواده شوهرم هم که هیچی همه قهر من پشت شوهرم وایستادم دو سال ن خوردیم ن پوشیدیم جمع کردیم خونه خریدیم خیلی جاها از خودم گذشتم تا خونه خریدیم الآنم خونه بنام خودمه وضعیتمون هنوز خوب نشده ولی شوهرم هر چی درمیاره میده بمن بستگی به شوهرت داره ببین ارزششو داره یا نه اگه آره تلاش کن براش پشیمون نمیشی

باشد که زندگی با تو همان کند که تو با دیگران کردی...🙂

عزیزم منم هیچکس از خانوادم ن پشت من بودن خانواده شوهرم هم که هیچی همه قهر من پشت شوهرم وایستادم دو س ...

میدونید خانوادم بفهمن دوباره برگشتم همینجا قطع ارتباط میکنن منو سرزنش میکنن تردم میکنن😭

میدونید خانوادم بفهمن دوباره برگشتم همینجا قطع ارتباط میکنن منو سرزنش میکنن تردم میکنن😭

منم بخاطر شوهرم از خانوادم گذشتم الآنم بد ندیدم نمیگم توام کار منو بکن ببین خودت چی میگی

من خودم به شخصه یک تار موی شوهرمو به دنیا نمیدم اونم همینطور 

باشد که زندگی با تو همان کند که تو با دیگران کردی...🙂