2777
2789

بچه ها کاملا می دونم و آگاهم که مد های روز ملاک زیبایی نیستن ولی این تاپیک رو زدم تا از جنبه بامزه مد نگاه بکنیم که تو هر دوره هی یه سری جیز ها تکرار میشه . 

از خودم بخوام بهتون بگم لب های من خیلی تپلی 

بچه که بودم تو مدرسه مسخره می کردن و می گفت لب و دهن .‌

بعد یادم می خواستن بگن یه نفر خوشگل می گفتن لب قیطونی .‌

بزرگ شدم و حالا همه می گن کجا ژل زدی که انقدر طبیعیه و اردکی نشده و حتی شده تو خیابون ازم بپرسم 😅😅😅

بعد یادم داف های قدیم کلیپس های بزرگ می زدن و قانون خوش استایل بودن این بود که اول کلیپس بزنی و بعد لباس هایت رو بپوشی بری خیابون ‌

هر کاری کردن اطرافیان و هر چقدر بهم گفتن بی کلاس گوش نکردم و نزدم و حالا از کاری که انجام ندارم بسیار خرسندم 😁😁

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شلوار گشاد

به تنهایی گرفتارند مشتی بی پناه اینجا      من با یقین کافر ، جهان با شک مسلمان !        آن هایی که اصرار دارند عقاید آن ها تمام حقیقت دنیاست ! و به دنبال شما میدوند تا اثبات کنند خودشان‌ با فکرشان قوم برتر اند ! و مخالفان آن ها در قلبشان مرض است ! آن ها قوم برتر در جاهلیت فکری اند
موی فر والا قدیما هی باید صاف میکردیم چند ساله روتین موی فر فهمیدیم چیه 😀

وای دقیقا 

من خودم موهام صاف بود ولی ببین دلم ضعف می رفت برای موی فر و همه بهم می گفتن سلیقه نداری و قدر داشته هات رو نمی دونی 😐

الان تازه فهمیدن من حق داشتم موی فر دوست داشتم 😁😁

موهاي فر

اسكيني بودن 

لطفا براي ساخته شدن خونمون صلوات بفرستيد❤️ خدا رو چه ديدي شايد پر گرفتيم،شايد خنده هامونو از سر گرفتيم،نگو چي گذشت و نگو چي كشيديم شايد شب تموم شد خدارو چه ديدي؟ شايد جون گرفتم، شايد دستتو زير بارون گرفتم ، تو شايد دوباره به دادم رسيدي ،شايد خنده برگشت، خدارو چه ديدي؟ ~مازندراني💚🌱

موی فر والا قدیما هی باید صاف میکردیم چند ساله روتین موی فر فهمیدیم چیه 😀

روتینشو میگی بهم؟

به تنهایی گرفتارند مشتی بی پناه اینجا      من با یقین کافر ، جهان با شک مسلمان !        آن هایی که اصرار دارند عقاید آن ها تمام حقیقت دنیاست ! و به دنبال شما میدوند تا اثبات کنند خودشان‌ با فکرشان قوم برتر اند ! و مخالفان آن ها در قلبشان مرض است ! آن ها قوم برتر در جاهلیت فکری اند
من تازه فهمیدم شلوار بگ و نیم بگ چقدر بهم میاد و چقدر تو شلوار اسکینی اذیت بودم

وی دقیقا من هم همینطور 

بعد نمیدونم چطوری خفه نمی شدیم اون لوله تفنگی هارو می پوشیدیم .‌

الان بکشن هم نمی تونم بپوشم . 

بهم میگفتن موهات زشته موهای فرفری قشنگه الان همشون موهاشونو کراتین کردن مثل من شه یا میگفتن پوستت خی ...

اطرافیانت خیلی عجیب بودن خواهر 

آخه اتفاقا قدیم ها سفید بودن و موی لخت مد بود و ملاک زیبایی

الان هم خیلی ها دوست دارن 

روتینشو میگی بهم؟

ببین طولانیه 

پیجای توی اینستاگرام هستن کامل هم محصول معرفی میکنن هم قشنگ روتینای مختلف با توحه به تایپ فر مو بهت میگن 

Sahel curly 

Ferferi

در کل اینه گه اگر فر موهات آسیب دیده باشه باید زمان بذاری تا برگرده 

شامپو و ماسک و نرم ککنده مخصوص داخل حمام 

بیرون حمام ژل اکتیوتور و روغن 

مراحل مختلف داره و اینکه روش مختلف فر کردن برا همین میگم تو اینسا سرچ کنی بهتر دستت میاد 

کلا دردسره البته 😆

برای مردن زندگی نکن ...بمیر برای زندگی کردن 
من همیشه بهم میگفتن لاغر تا الان که اندام اسکینی پر طرفداره

من در مورد وزن شانس آوردم 

از بدر تولد تا ۱۴ سالگی تو جمع تپل ها بودم و مد روز 

بعد یهو وزنم شروع به کاهش کرد و حتی کلی دکتر رفتم و همه از کاش وزنم نگران بودن . 

الان جمعی از اسکینی ها به حساب می یام ولی خب خانوادم هنوز معتقدن تپل قشنگه 

ببین طولانیه پیجای توی اینستاگرام هستن کامل هم محصول معرفی میکنن هم قشنگ روتینای مختلف با توحه به تا ...

مرسی وقت گذاشتی عزیزممم💙

منم به جای پیروی از مد دوست دارم همون تیپی رو داشته باشم که باهاش آرامش دارم

اون زمانی که من نوجوون بودم مد بود دخترا همه‌لاغر باشن با لباس تنگ دهه هفتادیا اکثرا این شکلی بودن

من چاق بودم نمی تونستم مثل اونا تیپ بزنم چون زشت می شدم و لباس اندازه سن و سال من تو بازار پیدا نمیشد همه تنگ بودن برام 

بعد چند سال اومدم لاغر کردم اون موقع لباس گشاد مد شد و اکثر دخترای اطرافم توپر و تپلی شدن و همه مسخرم می کردن چقدر لاغر شدی تو بازار هم دیگه لباس برام پیدا نشد همه لباسا زار میزدن تو تنم

بعد دیگه ولش کردم نظرات بقیه رو الانم دیگه نه چاقم نه لاغر نه دنبال لباس گشادم نه تنگ