2777
2789
عنوان

چقد بچه داری سخته

218 بازدید | 29 پست

پسرم کلاس اوله ، تا اینجا که کلی سختی داشت بزرگ کردن یه بچه از الان که تو سن حساسیه همش میخواد بپاییش که با دوستاش چه بازیایی میکنه یه وقت کسی حرف یا کار بد یادش نده یا چه کارتونایی میبینه ، کارتونای ماهواره که افتضان همشون عاشقونه و بوس و بغل دارن ، ببین حتی همسرم جرات نداره نزدیک من شه یا منو ببوسه فوری میدوعه میاد میگه چیکار میکنین بی تربیتا 🤣🤣🤣🤣 یا میگه آهااای دیدمتون حواسم بهتون هستا ... از یه طرف روانشناس کودک میگه جلوی بچه گاهی همو بغل کنین تا بچه عشق پدر و مادرشو ببینه و احساس امنیت کنه و محبت کردنو تو خانواده ببینه و یاد بگیره از یه طرف اینطوری حساس میشه هرچند خیلی کم پیش میاد جلوش همو ببوسیم ...

خیییلی سخته این سن تا ۲۰ سالگی پوست پدر مادر کنده میشه 

اگه بچه همسن پسر من دارین یا داشتین شما چه سیاستی پیش گرفتین تو خونه ؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کاش تا 20 سالگی بود حس میکنم این نگرانی برای بچه ها همیشگیه 

بعد 20 هم استرس اینو داری خوشبخت بشه کار خوب پیدا کنه زن خوب گیرش بیاد خدایی نکرده نره پی رفیق ناباب و اعتیاد

البته من هنوز خودم 23 سالمه حس میکنم بچه داشته باشم همیشه باید مراقبش باشم و البته که نگرانی های مادرهای اطرافمو میبینم

مادر خودم تا دانشگاه یا بیرون میرم بهش اطلاع میدم که رسیدم و همه چی خوبه وگرنه نگران میشه 

روی دیوار دل خود بنویسید خدا هست🩷

چرا باید بوسه معمولی رو بی تربیتی بدونه؟!!! ما همیشه موقع سلام و خداحافظی روبوسی میکنیم، یا تو خونه همینجوری یه دفعه صورت همدیگه رو می بوسیم دقیقا مثل رفتاری که با پسرم داریم هیچ وقت هم موضع بدی نداشته در برابر این رفتار، پسر شما احتمالا چیزی فرای ابراز محبت عادی دیده نه از سمت شما مثلا از همون فیلم یا کارتون هایی که میگید.

خدایا هزار بار شکرت          کاربری سوم                                       

منم واقعا نگران این موضوعاتم

به نظرم بزرگترین چالش توی زندگی پدر و مادر تربیت بچه‌هاشونه

یعنی از این مرحله که رد بشن کم کم همه‌چیز میوفته روی روال, آینده و شغل و تحصیلات.

من باردارم و جدیدا دارم با یه مشاور صحبت می‌کنم تا یکم از حجم این استرسم کم بشه.

اصلا آماده نیستم برای اینکه کل زندگیو تغییر بدم (حتی رفتار با همسرم). بعد این همه سال یکم مشکله ولی چاره چیه

امیدوارم همه‌ی بچه‌ها آینده‌ی روشنی داشته باشن

صدف دریایی / بسیار نادر   / در صورتی که در مورد ارشد سوالی توی ذهنتونه باهام در میون بذارید / اگه الان اونجایی هستی که فکر می‌کنی آخرشه, فقط به این فکر کن که خیلی‌ها از موقعیت‌هایی جون سالم به در بردن که هیچ‌وقت تصورش هم نمی‌کردن. به جای اینکه زندگی رو تموم کنی, درستش کن./ همه‌تون رو دوست دارم (به جز اونی که خودش می‌دونه).  

اخه تو کارتون که میدید همچین چیزی بعد میگفت اه بدم میاد ازشون بی تربیتن

شاید شما یا یکی گفته وایی نگاه نکن زشته یه همچنین چیزی  بنظرم زیاد حساس نباش کودکان خارجیم همین برنامه کودکا رو میبینن مشکلیم ندارن ولی دوست ندارید شبکه های ایران و براش بذارید جم کیدس هم خوبه بچگانس

عزیزم 😄 واقعا نمیدونم چرا انقد حساسن

اصلا تعجب میکنم چرا انقد حساسیت نشون میده،خداروشکر با همسرم رابطه مون خوبه یعنی دعوا و جر و بحث اینا نداریم که بگم میترسه اذیتم کنه،حس میکنم حسودی میکنه