2777
2789
عنوان

چقد بچه داری سخته

| مشاهده متن کامل بحث + 218 بازدید | 29 پست
اخه تو کارتون که میدید همچین چیزی بعد میگفت اه بدم میاد ازشون بی تربیتن

به غیر کارتون حتما دوستاش چیزی بهش گفتن یا تو گوشی چیزی دیده 

من کل دوران بچگیم با داداشم و خواهرم کارتون های عاشقانه و مختلف می‌دیدیم ولی هیچ وقت حساس نشدیم رو این موضوع

روی دیوار دل خود بنویسید خدا هست🩷

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب شما خیلی محدود گرفتی الان بوسه شمارو بی تربیتی می‌دونه ...چون خودتون بهش این حس رو القا کردید اگر عادی تر جلوه می‌دادید مثلا تو برنامه کودک میدید نشانه دوست داشتن فقط برداشت میکرد و عشق بین پدر مادر...اتفاقا من اون روز برنامه کودک ماهواره دیدم محتوای راجب بازیافت داشت و چقد جالب و آموزنده بود و هی میگفتم کاش تلویزیون ماهم بجای اون همه چرت و پرت یکم همچین محتواهایی نشون میداد درکل بچه حساسیت شمارو رو بعضی چیزا حس میکنه من کلا عادی گرفتم الان بچم نصبت به هم سن و سال هاش خیلی خیلی چشم و گوش بسته یا حتی خیلی کلمات نمیدونه فوش هستن یا چیز زشتی هست

چرا باید بوسه معمولی رو بی تربیتی بدونه؟!!! ما همیشه موقع سلام و خداحافظی روبوسی میکنیم، یا تو خونه ...

تو کارتنونم در همین حد دیده ، فراتر از این که نشون نمیدن ، برا خودمم جای سواله چرا حساس میشه و انگار یجورایی حرص میخوره میگه بابای خودمه یا مامان خودمه دست نزن بهش

به غیر کارتون حتما دوستاش چیزی بهش گفتن یا تو گوشی چیزی دیده من کل دوران بچگیم با داداشم و خواهرم کا ...

وایی دقیقا مثلا کارتون دیو و دلبر یه صحنه هست که جا شمعی و گرد گیره...پشت پرده هستن همو می‌بوسن نمیدونم دیدی یانه. من چند وقت پیش داشتم می‌دیدم گفتم تو بچگی اینا چی بود ما می‌دیدیم و فکر میگردیم دارن قایم موشکی چیزی بازی میکنن

شاید شما یا یکی گفته وایی نگاه نکن زشته یه همچنین چیزی بنظرم زیاد حساس نباش کودکان خارجیم همین برنا ...

نه اتفاقا گفتن نگاه نکن حساس ترشون میکنه ، احتمالا اقتضای سنشون باشه چون اغلب بچه هایی که تو این سن هستن همینطورن 

وایی دقیقا مثلا کارتون دیو و دلبر یه صحنه هست که جا شمعی و گرد گیره...پشت پرده هستن همو می‌بوسن نمید ...

آره دریاچه قو

باربی و دوازده پرنسس

سفید برفی

سیندرلا

زیبای خفته

حتی شرک😂

بله دیو و دلبر هم دیدیدیم

و کلی کارتون دیگه که محتواهای عاشقانه و بوس و بغل و این چیزا داشت

ولی ما هیج وقت حساس نشدیم به این موضوع

چون کسی بهمون نمی‌گفت زشته بده نبینین

این موضوع باعث شده بود برامون عادی شه و یه چیز مخفیانه و بد ندونیم حتی در موردش حرف هم نمی‌زدیم 

چیزی که مثلا جذبمون می‌کرد با خواهرم رو گل های فرش می رقصیدیم که سرزمین مخفی باز شه مثه 12 پرنسس😂😂😂

روی دیوار دل خود بنویسید خدا هست🩷

وایی بچه تون پسره یا دختر منم همیشه استرس اون دوران دارم

هم پسر دارم هم دختر یکی ۱۴ یکی ۱۲ واقعا دوران سختی هست نمیشه بهشون گفت بالا چشم تون ابرو هست 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
آره دریاچه قوباربی و دوازده پرنسسسفید برفیسیندرلازیبای خفتهحتی شرک😂بله دیو و دلبر هم دیدیدیمو کلی ک ...

عزیزم بچه های باهوش و تیز الانو که نمیشه با بچه های ۲۰ سال پیش مقایسه کرد 

به غیر کارتون حتما دوستاش چیزی بهش گفتن یا تو گوشی چیزی دیده من کل دوران بچگیم با داداشم و خواهرم کا ...

نه هیچی ندیده ، تو گوشی هم اصلا چیز بدی نداشتیم تابحال که ببینه ، پسر من بیشتر حسودی میکنه که اقتضای سنشونه از هر روانشناسی هم بپرسین تایید میکنن