2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه کلا چه زن چه مرد هردو آبانی باشن خودشونو ریئس فرض میکنن رفیقم که آبانیه یجوری حرف میزنه انگار مهن ...

وای منم یه هم‌کلاسی ابانی داشتم همینجوری بود....

مثلاً به ظاهر و وضعیت درسی همه نگاه میکرد بعد سعی می‌کرد باهاشون دوست بشه اگه سودی نداشت براش حتی حرفم نمیزد با ادم 

اعع چرا من ابانیم😭😭

بخدا گلترین داداش دنیا رو دارم اونم ابانیه چرا اینقد ازشون بد میگن😫

🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋................... آدما عوض نمیشن فقط هویت اصلیشون فاش میشه.... try and fail but don't fail to try.......................... با هرکی مثل خودش................................................

وای منم یه هم‌کلاسی ابانی داشتم همینجوری بود....مثلاً به ظاهر و وضعیت درسی همه نگاه میکرد بعد سعی می ...

همشم برام قیافه میگیره آخرشم قطع رابطه کردم گفتم برو بابا خیلی خودشونو بزرگ میدونن انگار چین😒

[ نیازی ندارم لباس های فلان مارک بپوشم و عطرهای فلان مارک بزنم و خانه ام فلان جای شهر باشد ، همین که گوشه ی یک باغ کوچک ، اتاقی رو به آفتاب داشته باشم برایم کافیست من با کتاب ها و موسیقی ام ، من با همین پنجره ی ساده ی رو به آفتاب ، خوشبختم ᴗ.ᴗ #دلی🩷✨️

اره خدایی فقد مغرورن

تنها چیزی که بهم نمیگن مغرور بودنه🤣🤣🤣

🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋................... آدما عوض نمیشن فقط هویت اصلیشون فاش میشه.... try and fail but don't fail to try.......................... با هرکی مثل خودش................................................