2777
2789

من نانخام زخم شده از وسطش به خاطر ریموو سوراخ شده بود قشنگ پوست زیر ناخن معلوم بود و خون میومد 

الان لاک زدم میسوزه اون زخما مشکلی نداره؟باعث بیماری نمیشه؟ناخنام درد مبکنه نمیتونم راحت پاکش کنم میسوزه

و اینکه بگم زخماش عمیق بوده رو سطح ناخن نه اطرافش یا گوشه

ناخن کارت به ناخنت اسیب زده باید بهش همونجا میگفتی و اینکه نباید فعلا رو ناخنت چیزی میزدی میرفتی دکتر یه موقع عفونت میکنه

وقتی با یه جمله زوزه ی کفتارا بلند میشه😁🤸مثل همیشه رو سیاهی موند به ذغال💪 نان حلال بر سر هیچ سفره ای بیات نمیشود       #نان _حلال

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

لاک ضرر داره یعنی؟پاکش کنم

اره بذار ناخنت نفس بکشه خودشو بازسازی کنه از این روغنای تقویتی ناخن هم از داروخونه بخر

وقتی با یه جمله زوزه ی کفتارا بلند میشه😁🤸مثل همیشه رو سیاهی موند به ذغال💪 نان حلال بر سر هیچ سفره ای بیات نمیشود       #نان _حلال

اره بذار ناخنت نفس بکشه خودشو بازسازی کنه از این روغنای تقویتی ناخن هم از داروخونه بخر

خیلی درد میکنه اخه لاک پاکن هم تموم شده

شما ناخنکاری با چیز دیگه ای پاک نمیشه؟ 

کارشو بلد نبوده ناخن کارت وگرنه نباید سوراخ بشه دراون حد نباید لاک بزنی تا یه مدت گلم باید هوا بخوره ...

باشه عزیزم ممنونم 

لاک ظرر داره کلا براش؟چون بیرونم برم نمیتونم اینطوری زشته دستام

خیلی درد میکنه اخه لاک پاکن هم تموم شدهشما ناخنکاری با چیز دیگه ای پاک نمیشه؟

نه من ناخنکار نیستم عزیزم یه سر برو داروخونه ازشون سوال کن شاید لازم باشه چرک خشک کن بخوری نذاره عفونت کنه بعد لاک پاک کن بخر مجبوری دردشو تحمل کنی تا پاک بشه

باشه عزیزم ممنونم لاک ظرر داره کلا براش؟چون بیرونم برم نمیتونم اینطوری زشته دستام

اره عزیزم ضرره 

الان ناخنت اسیب دیده مریضه 

لاک هم یه ماده ی شیمیاییه داغون ترش میکنه 

باید راهشو باز بزاری از طریق تنفس خوب بشه 

حتما لاک پاک کن بگیر بزن پاکش کن 

و به داروخونه برو نشون بده تا بهت پمادی چیزی بدن بزنی زودتر خوب شه 

دیگه کاشت نکن و اگر خاستی جای بهتری برو