2777
2789
عنوان

رفع تعلیق

56 بازدید | 10 پست

@ازسارابپرس‍ 

سلام شرمنده مزاحمت شدم 

من دوستم اکانتی تعلیق شد 

بعد توی تماس با ما به همدل درخواست رفع تعلیق داد 

همدل بهش گفت رفع تعلیق شدید ولی رعایت کنید

همون روز رفت توی اکانتش هنوز تعلیق بود 

الان ۱ ماه از رفع تعلیقی گذشته طبق گفته همدل ولی تعلیقه هنوز 

میشه راهنمایی بفرمایید 

بگو باکیان زیستی.            .تاکه آن گه من بگویم کیستی 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام

مثل این که توی تماس با ما بهشون گفتن رفع تعلیق شده اما نشده.

مدت طولانی هم گذشته.

الان چه کار کنن؟

ممنون

@niniyar‍ 

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

سلام

اتفاقی تاپیک رو دیدم.

اعلان تگتون اصلا برام نمیاد. چند وقت پیش هم تگ کرده بودین اعلان نیومد. 

دیروز هم یک نفر تگم کردن اعلان نیومد !

امروز صبح هم کسی تگم کرد اعلان نیومد !

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

سلاماتفاقی تاپیک رو دیدم.اعلان تگتون اصلا برام نمیاد. چند وقت پیش هم تگ کرده بودین اعلان نیومد. دیرو ...

مرسی 

آره بعضی وقت ها مال من هم اینجوری میشه

راستی جریان این پس زمینه ها چیه 

سلاماتفاقی تاپیک رو دیدم.اعلان تگتون اصلا برام نمیاد. چند وقت پیش هم تگ کرده بودین اعلان نیومد. دیرو ...

خواهشا پروفایلت رو عوض نکن انقدر کاربر با اسم از سارا بپرس زیاد شده فقط از روی پروفایل میشناسمت 

مرسی آره بعضی وقت ها مال من هم اینجوری میشهراستی جریان این پس زمینه ها چیه

خواهش می کنم.