2777
2789
عنوان

نامزدم میگه حق طلاق و به من نمیده

| مشاهده متن کامل بحث + 2000 بازدید | 137 پست
چه کار بدی کرده باید موقع عقد حق طلاق بدن اگه میخوان اونم با مهریه کمتر نمی‌شود هر دوش با هم

اون پسر هیچ کاری نکرده بود فقط همسرش بهش گفته بود تو انتخاب من نبودی و به اجبار خانوادم با تو ازدواج کردم چون موقعیت خوبی داشتی و الان اصلا بهت علاقه ندارم و چون حق طلاق داشت خیلی راحت جدا شد و الانم ازدواج کرده و داره از این آقا مهریه به صورت قسطی می‌گیره. 

ببخشید و چشم بپوشید آیا دوست ندارید خدا شمارا ببخشد؟و خداوند بسیار آمرزنده و مهربان است (سوره نور آیه 22)

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه اخلاق اینجوری نداره

ببین عزیزم ممکنه همچین چیزی قبل ازدواج ازش ندیده باشه اما به این معنی نیست همچین کاری بعدا نکنه وگرنه حق طلاق میداد لطفا اگه میخواین در نهایت با حرفای خودتون انکار کنید حقیقتو اینجا سوال نپرسید برین ازدواج کنین با همین شرایط اون ادم الکی وقت بقیه ام نگیرین ما هر چی اینجا بگیم که فلان رفتار واضح این معنی و میده باز اونایی که میخوان ازدواج کنن فک میکنن از حسودیمونه و اون اقا بهترین ادم دنیاست 😂

متاهلم و درخواست از سمت اقایون و گزارش میزنم 😐چه حرفی اخه با شما دارم من درخواست ندین لطفا  

میشه باهاش به خانواده پسر فشار آورد برای جدایی مخصوصا کسی که حقوق بگیر هست

هیچ فشاری نداره.کسی که حقوق بگیر هست فقط یک چهارم حقوقش مصادره میشه فرض کن حقوق طرف نهایت۴۰ میلیون باشه ماهی ده تومن میشه بعد چند سال باید گذره تا مهریه پرداخت بشه؟اونم راحت میگه حق طلاق دارم طلاق نمیدم اخر هم دختر خسته میشه مهریه رو درقبال طلاق میبخشه وتمام

اون پسر هیچ کاری نکرده بود فقط همسرش بهش گفته بود تو انتخاب من نبودی و به اجبار خانوادم با تو ازدواج ...

خب میگم اون آقا بنده خدا کار اشتباهی کرده بعد عقد بهش حق طلاق رو داده

هیچ فشاری نداره.کسی که حقوق بگیر هست فقط یک چهارم حقوقش مصادره میشه فرض کن حقوق طرف نهایت۴۰ میلیون ب ...

من مهریه رو بخشیده بودم طللهاشون رو هم میخواستم بدم بهشون میگفتن خسارت میخوایم تا طلاقت بدیم منم طلاهارو ندادم.گفتم تونستید برید بگیریدش قانونی حالا که خسارت میخواین 

من از حق حبسم استفاده کردم

خب میگم اون آقا بنده خدا کار اشتباهی کرده بعد عقد بهش حق طلاق رو داده

کاری نکرده بود دختر خانوم از اول نمیخواستش و براش نقشه داشتن تا حدودی هم موفق شدن 

ببخشید و چشم بپوشید آیا دوست ندارید خدا شمارا ببخشد؟و خداوند بسیار آمرزنده و مهربان است (سوره نور آیه 22)
چرا؟

به خاطر این که یه بخشی از مهریمو هبه کردم

میخوام مهریم برگرده سر جاش

کلا راضی نیستم‌ این شکلی

ولی خب بازم هرکسی بستگی به شرایطش داره

نمیشه قانون گذاشت که حتما باید حق طلاق باشه یا نباشه،مهریه چند باشه،مهم آرامش اون زنه تو اون ازدواج که چطوری خیالش راحت تره

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه