2777
2789
عنوان

نامزدم میگه حق طلاق و به من نمیده

| مشاهده متن کامل بحث + 2000 بازدید | 137 پست
وای دیگه آدم فرصت دوباره نمیده اصلا خودشو چرا خسته میکنه.وقتی که فرصت دادیم تا درست بشن درست نشدن دی ...

دقیقا همینطوره.ببین طرف مقابل من خیلی تحت تاثیر خانوادش بود خیلی اجازه دخالت میداد حتی فکر کن مادرش با وقاحت تمام اومد خونمون به مامانم گفت دخترت نمیزاره پسرم دست بهش بزنه اینا زنوشوهرن خواهربرادرکه نیستن😳😳مامان من هنگ کرده بود اینقدر پرو بودن همیشه میگفتم من برم دیگه پشت سرمم نگاه نمیکنم فکر میکرد الکی میگم وقتی جداشدم فهمید چی شده از همون وقت پیگیرمنه.ولی دیگه مرده برام.تازه تاپیکم زدم خیلی مشکلات داره

دقیقا همینطوره.ببین طرف مقابل من خیلی تحت تاثیر خانوادش بود خیلی اجازه دخالت میداد حتی فکر کن مادرش ...

منم نامزدم همین بود دقیقا.خالش زنگ‌زد گفت بزن رو ایفون‌میخوتم خانوادت هم بشنون کارای دخترشون رو.بعدم برگشت لحظه خصوصی مارو‌تعریف کرد گفت شوهرت منو خیلی دوست داره همه رو برام تعریف میکنه😐😐😐😐😐منم گغتم فقط بره گم بشه 

منم بهش چند بار فرصت دادم و‌گفتم اگه اینبار برم دیگه برگشتی در کار نیست اما میگفت بهم گفتن رابطه شما به مو میرسه پاره نمیشه و‌اون همیشه زنده 

بعدا که داشتم جدت میشدم اصلا باورش نمیشد تو شک بود

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان