2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم چه تاثیری بعد مصرف هیالورونیک رو پوستت دیدی؟

کلا هیالورونیک اسید کارش ابرسانی عمیقه

در نتیجه شفاف شدن پوست ، هیدراته شدن ، روشن شدن و با طراوت شدن و رفع چین و جروک های سطحی و ریز رو با خودش میاره

منتها چون عمیق ابرسانی میکنه باید مداوم باشه

چو خدا بود پناهت ؛ چه خطر بود ز راهت؟                          به فلک رسد کلاهت ؛ که سر همه سرانی✨️

کلا هیالورونیک اسید کارش ابرسانی عمیقهدر نتیجه شفاف شدن پوست ، هیدراته شدن ، روشن شدن و با طراوت شدن ...

برایت مکس داروخونه داره گلم؟

برای خود زندگی کنیم نه برای نمایش دادن آن به دیگران.     دختر جنوبم🐚🧜🏻‍♀️

کلا هیالورونیک اسید کارش ابرسانی عمیقهدر نتیجه شفاف شدن پوست ، هیدراته شدن ، روشن شدن و با طراوت شدن ...

یه سوال عزیزم این سرم فقط برای پوستای خشک مناسبه یا بقیه پوستا هم میتونن استفاده کنن؟

چون من پوستم مختلطه ولی به واسطه شوینده پوستم خشک میشه و دلم میخواد از یه آبرسان استفاده کنم

برای سلامتی و عاقبت بخیری خودت یه صلوات بفرست♡⁠ روحت شاد مادربزرگ مهربونم🖤 اگه امضامو خوندین بگین بهم خوشحال میشم🦋

یه سوال عزیزم این سرم فقط برای پوستای خشک مناسبه یا بقیه پوستا هم میتونن استفاده کنن؟چون من پوستم مخ ...

ابرسانی پوست برای همه نوع پوست هاس

یعنی ممکنه پوستت چرب باشه ولی دهیدراته

پوستای چرب از مارک های سبک تر باید استفاده کنن

مثل اوردینری

احتمالا شوینده ات خیلی قویه

چو خدا بود پناهت ؛ چه خطر بود ز راهت؟                          به فلک رسد کلاهت ؛ که سر همه سرانی✨️

ابرسانی پوست برای همه نوع پوست هاسیعنی ممکنه پوستت چرب باشه ولی دهیدراتهپوستای چرب از مارک های سبک ت ...

مرسی عزیزدلم از راهنماییت

بجز اوردینری دیگه چه مارکی خوبه از نظرت؟

شما بنظرت از چه شوینده استفاده کنم بهتره؟ اینم بگم من اهل آرایش و پنکیک و اینا نیستم و در حد یه ضدآفتاب 

شوینده های فومی رو بیشتر دوست دارم

برای سلامتی و عاقبت بخیری خودت یه صلوات بفرست♡⁠ روحت شاد مادربزرگ مهربونم🖤 اگه امضامو خوندین بگین بهم خوشحال میشم🦋

مرسی عزیزدلم از راهنماییتبجز اوردینری دیگه چه مارکی خوبه از نظرت؟شما بنظرت از چه شوینده استفاده کنم ...

سرم هیالودونیک اسید مارک های خارجی گارنیه و اوردینری

ایرانی برایت مکس و ویتالیر

برای پوست مختلط خودم استفاده نرکدم ولی طبق اطلاعاتم شوینده های فوم زردچوبه نیتروژنا ، فوم راکوتن ، بایودرما

اینا خوبن