2777
2789
عنوان

تنها امیدم به ازمون استخدامی بود

564 بازدید | 44 پست

ازمون اموزش پرورش.ولی نمیتونم تمرکز کنم بخونم اصن.فکرم درگیره استرس دارم مشکلات مالیمون زیاده هی گره پشت گره اجاره قسط همه چی عقب افتاده شوهرم درگیره فکرش افتاده چه کنم چه کنم منم از اول ادم استرسی بودم نگران اوضاعمونم چندروزه روی سینمم درد میگیره یه حالت گرفتگی .روحیم داغونه میترسم برم دکترم چیزیم باشه بچم کوچیکع اگع چیزیم شه بچم چیکار کنه 😔😔فکرا داره داغونم میکنه از صبح کارم گریه اس.نمیتونم هیچی بخونم استرس اینم دارم چیزیم نمونده تا ازمون‌.کاش منم شاغل بودم کمک خرج بودم بچم۳سالشه سنمم کم نیست جایی بهم کار نمیدن کاش پارسال ازمون میداذم قبول میشدم نجات میدادم زندگیمو. نمیدونم برا استرسه یا قلبم چیزی شده .

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هنوزم دیر نشده تمرکز کن بخون خودتو نجات بده و مهمتر از همه به خدا بسپار بگو خدایا من میدونم تو برام بهترینو جور میکنی مطمئنم منو موفق میکنی و از ته دلت مطمئن باش اون بالایی بخواد همه این ازمونا کشکه فقط،و فقط و فقط از خودش بخواه و به خودش تکیه کن

زنی را می شناسم من که شعرش بوی غم دارد ولی می خندد و گويد که دنيا پيچ و خم داردزنی با تار تنهايی لباس تور می بافد زنی در کنج تاريکی نماز نور می خواند

این استرس ها رو بریز دور ی نفس بشین بخووووووووون و نیتت قبولی باشه ان شا الله قبولی منم تو شرایط تو بودم خیلی گریه میکردم کلی نذر و نیازکردم توتاپیکهامم هست. استخدامی قبول شدم خداروشکر نا امید نشو

یارب نظرتوبرنگردد///خدایا به خداوندی خودت قسم بریدم دیگه مارو ازاین کابوس نجات بده توراجان ابوالفضل (ع) مارو ازاینجانجات بده برگردون شهرخودمون😭😭😭😭😭😭😭😭توروخدا دعام کنیدانتقالیم جور شه♡ خون میچکد از دیده در این کنج صبوری؛این صبر که من میکنم افشردن جان است🩹💔خدایامیشه بغلم کنی؟؟؟؟؟ خستممم کمکم کن... یاکاشف الکرب عن وجه الحسین اکشف کربی بحق اخیک الحسین(ع)😭مجنون حسینم ★مدیون ابوالفضل♥حقا که ابوالفضل العباس باب الحوائج♥صبح غلام عباسی شب غلامو شاه میکنه♥ ★★★زهرا نگاه میکنه کی عباس روصدامیکنه؟ حاجتش رو به حرمت عباس روا میکنه♥صل الله علیک یافاطمه(س)   یاالله یا رَحمنُ یا رحیمُ یا مُقَلِّبَ القُلُوبِ ثبِّت قَلبِی عَلی دِینکَ♥الهی یا فاطر بحق حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها عجل لولیک الفرج  السلام علیک یا علی بن موسی الرضا(ع) امام رضای رئوف و مهربون♥خدایاشکرت♥

منم استارتر شبیه توام هر سال هم ازمون میدم هرررر سال

من سال اولمه امیدی ندارم دوره شرکت کردم برنامع میده اما نمیتونم بخونم اصلا نه حوصله دارم نه تمرکز کاش کلا ثبتنام نمیکردم

همش استرسه عزیزم

اول روی سلامتی روحی خودت کار کن بعد میبینی زندگیت چقد بهتر میشه

درضمن الان مشاغل دولتی زیادی جذب میکنن یکمی پیگیر باش،تمرکز کن حتی شده بخاطر بچت

من اگر خوبم اگر بد تو برو خود را باش🙂
منم مثل تو تو این استرس آزمون با مادرشوهرم دعوا کردم آواره ام اومدم خونه بابام

کاش ثبتنام نمیکردم لااقل فکرم درگیر این نبود دخترخالم مجرده اونم ثبتنام کرده هی میاد میگه من فلان قد خوندم ال کردم بذتر استرسم میده اون مجرد فکرش ازاد من هزارتا بذبختی دارم

هنوزم دیر نشده تمرکز کن بخون خودتو نجات بده و مهمتر از همه به خدا بسپار بگو خدایا من میدونم تو برام ...

تا میام بخونم فکر گرفتاری قرضامون میفتتم نمیتونم سر سالمونم هست هرچی به شوهرم میگم بریم یه جا کمتر اجاره بذیم پیر شدیم همش عقب میفته میگه کی حوصله جابه جایی داره روانبم کرد اصلا فکر نمیکنه فقط پسرفت

کاش ثبتنام نمیکردم لااقل فکرم درگیر این نبود دخترخالم مجرده اونم ثبتنام کرده هی میاد میگه من فلان قد ...

امسال تلاشتو بکن لاقل با سوالا آشنا میشی 

سعی کن قبول شی 

میشه برا خونه🏡دارشدنم صلوات بفرسی دمت گرم رفیق❤️
منم استارتر شبیه توام هر سال هم ازمون میدم هرررر سال

چرا قبول نمیشی ؟ تو دولت رییسی که سه سال بود خیلی راحت بود که قبولی

اگه تو تاپیکی راهنماییت کردم ،کمکت کردم، واسه عاقبت بخیری بچه هام صلوات بفرستی ممنون میشم، خدا خیرت بده
کاش ثبتنام نمیکردم لااقل فکرم درگیر این نبود دخترخالم مجرده اونم ثبتنام کرده هی میاد میگه من فلان قد ...

عزیزم تا جایی که میتونی فعلا تا موقع آزمون از دخترخالت دوری کن 

گرفتگی روی سینه  رو منم مدتی که استرسم زیاد شده دارم. همش از فکر و خیاله.

زیادم به خودت فشار نیار  که حتما باید قبول بشم. تلاشتو بکن نتیجه رو بسپار به خدا. شاغل بودن هم سختی های خودشو داره. همچین‌گل و بلبل هم نیست ولی انشالله که  قبول میشی و مشکلاتت حل میشه. 

این استرس ها رو بریز دور ی نفس بشین بخووووووووون و نیتت قبولی باشه ان شا الله قبولی منم تو شرایط تو ...

تا میام بخونم فکر نمیذاره قفسه سینمم درد گرفته به شوهرم بگم مسخره میکنه میکه سرت تو گوشبخ برا همونه میگم نکنه قلبم باشه.فکر قسط اجاره از ذهنم نمیره شوهرم خیلی بی فکره بدبختمون کرد اگه شاغل بوذم باز یه کم حودمو میکشیدم بالا تا کی اخه هی پسرفت

من سال اولمه امیدی ندارم دوره شرکت کردم برنامع میده اما نمیتونم بخونم اصلا نه حوصله دارم نه تمرکز کا ...

مدرسه تلاش ثبت نام کردی؟

اگه تو تاپیکی راهنماییت کردم ،کمکت کردم، واسه عاقبت بخیری بچه هام صلوات بفرستی ممنون میشم، خدا خیرت بده
همش استرسه عزیزماول روی سلامتی روحی خودت کار کن بعد میبینی زندگیت چقد بهتر میشهدرضمن الان مشاغل دولت ...

هرچی به خودم میگم هیچی ارزش نداره بیخیال باش نمیتونم ۱۱ساله ازدواج کردم نذاشت اول برم سزکار خودشم بی فکر بود هیچی ندارم هی قرض قرض بدبختمون کرذ الانم میترسم این درد برا قلبم باشه بهشم بگم مسخرخ میکنه که هیچیت نی تو خودم میریزم ذاغون شدم باز شاغل بودم نجات میدادم خودمو بچمم کوچیگه چه کنم اخه