2777
2789
عنوان

برای خپشمزه شدن قیمه چی میکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 1232 بازدید | 93 پست
نوش جونتون باشه گلمما دارچین و اویشن تو همه چی می‌زنیم سلیقمونه ..سلیقه ها متفاوته دیگه ما دمنوش دار ...

وای منم دمنوش دارچین خیلی میخورم

تو چایی هامونم باید دارچین باشه

من قرمه سبزی اول پیاز خورد شده میزنم یکم که سبک شد رنده شده تعریف از خود نباشه تنها غذایی که عالی می ...

بعد برا قورمه رب گوجه‌ هم میزنی؟

من رب نزدنی تلخ میشه خورش قورمه ام 

خدای مهربونم❤️توکل از من🙂معجزه ازتو 🥰 دوستان نگاهتون افتاد به امضام برام دعا کنین 🙏🌷 اللهم عجل لولیک الفرج 💚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نوش جونتون باشه گلمما دارچین و اویشن تو همه چی می‌زنیم سلیقمونه ..سلیقه ها متفاوته دیگه ما دمنوش دار ...

قربونت عزیزم همچنین

اره دقیقا ذائقه ها متفاوته 

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

اگه بادمجون دوست دارین قیمه بادمجونم خیلی خوشمزست حتی از قیمه معمولی خیلی بهترههمون روش پختی که گفتم ...

اره شوهرم عاشقشه من به بادمجون حساسیت دارم

و خب وقتی میندازی ناخوداکاه وارد غذا نیشه حتی همون یذره هم باعو مسشه جوش بزنم🥲طفلی شوهرم عاشق قیمه بادمجون و فسنجونه😂بخاطر من نمیخوره دیگه گاهی میره بیرون واسه خودش میخره

وای منم دمنوش دارچین خیلی میخورمتو چایی هامونم باید دارچین باشه

نووووش جونت گلم 🫂 

ولی یه سریا نمیخورن دیگه همه وی به ذائقه ربط داره

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

چرااااا لپه رو میپزیننننننچرااااااا عصاره گوشت میزنینننن

🤣دورت بگردم .‌.

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

واااانت نمیرهاینهمه پست رومیبینی اینم یکیشداره درامدزایی میکنه براخودش شایدمحتاجهجای کمک کردنتونه

کاربری دومشی؟

چرا نت نمیره وقتی تو هرتاپیک بجای سه تا چهارتا پست

یه پیام بلند بالای تبلیغاتی به اضافه تبلیغات سایته! میتونه تاپیک بزنه با این عنوان که فقط علاقمندا برن

نه پست اجباری!