2777
2789
عنوان

برای خپشمزه شدن قیمه چی میکنید

1232 بازدید | 93 پست

من پیاز رو سرخ کردم بهش ادویه زدم به جز نمک بعد گوشت رو تفت دادم تا رنگش تغییر کنه لپه ای که پخته بودم از قبل رو بهش اضافه کردم تفت دادم بعدم رب رو تو ماخیتابه تفت دادم با روغن بهشون اضافه کردم و عصاره گوشت و اب ریختم تا بپزه تو زودپز 

اخرش درمیارم میریزم تو قابلمه بعد بهش لیموعمانی و پودری که درست کردم (دارچین و پودرهل و پودر گل محمدی) و یکم گلاب و زعفرون اضافه میکنم و میذارم نیم ساعت قل بخوره بیارم

ولی نمیدونم چرا اونی که میخوام نمیشه😂🥲خوشمزست ها ولی اونی که میخوام نیست

میخوای درآمد بالای +20 ملیون داشته باشی؟

من یه خیاطم و آموزش میزارم تا توهم یاد بگیری 🪡🌸•

خیاط حرفه ای شو•🎀

هرچی دوست داری میتونی برای خودت بدوزی 😍🌸

‹ - سلام دخترا من یه خیاطم ؛

و اینجا کلی فعالیت راجب #خیاطی داریم📖'🩷: )! ›

- #خیاط‌ِکوچک

‌- محفل بچه های #طراحی‌دوخت و لباس🧵'✂️. .

-

◞ آدرس کانال #آموزش‌خیاطی در روبیکا 👀👇🏼'🌱◜

@khayat_koochak

@khayat_koochak

ببین من دنبه رو چرخ میکنم میریزم تو قابلمه روغن بده بعد بقیه چیزا 

گلابم نمیزنم متنفرم از گلاب 

بعد دارچین زیاد میزنم

همه میگن عالیه

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میخوای درآمد بالای +20 ملیون داشته باشی؟من یه خیاطم و آموزش میزارم تا توهم یاد بگیری 🪡🌸•خیاط حرفه ...

چقدر کارت زشته

با این پیام بلند بالا و تبلیغات سایت

میدونی چقدر نت مردم میره؟

تو هرتاپیکی اینو گذاشتی

@niniyar‍   @niniyar‍ 

ببین من دنبه رو چرخ میکنم میریزم تو قابلمه روغن بده بعد بقیه چیزا گلابم نمیزنم متنفرم از گلاب بعد دا ...

مرسی عزیزم

دنبه ندارم باید بگیرم شوهرمو فرستادم بگیره اقاعه برگشته گفته جاش قلوه گاه ببر😂اونم خریده

مرسی عزیزم پودر یا چوب؟ 

من گوشت و یه پیاز رو با آی جوش میپزم بطوری که گوشت کمی اب پز و پیاز محو میشه آبش تموم شد با دنبه گوشت یا روغن محلی سرخش میکنم رب و تمام ادویه هایی که گفتی رو میزنم و میزارم جا بیفته ضمنا قبلش لپه رو میپزم و ابشو جدا میکنم توی قیمه نمیریزم و خوشرنگ میشه لیمو هم نصف میکنم تخمشو جدا میکنم میندازم 

من قیمه هام محشره 

از قیمه های رستورانی بهتر

اول دنبه رو میریزم توی قابلمه آب بشه و روغن بندازه 

بعد گوشت اضافه می‌کنم 

گوشت گوسفندی خوشمزه تره

بعد که یکم تغییر رنگ داد دوتا پیاز رنده می‌کنم اضافه می‌کنم

بعد میذارم بازم سرخ بشه 

ادویه میزنم(زردچوبه،فلفل سیاه و‌ادویه مخصوص قیمه که عطاریا دارن)

بعد ابجوش میریزم میذارم دو سه ساعت بپزه این مدت لپه هم جدا میذارم خوب که نرم شد اب لپه رو میریزم دور و خودشو به قیمه اضافه می‌کنم

نیم ساعت چهل دقیقه مونده به آخر هم سه چهار قاشق رب توی روغن تفت میدم اضافه می‌کنم با یه چوب دارچین

و پنج دقیقه آخر گلاب و یخ

سیب زمینی هم جدا سرخ می‌کنم براش  

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

مرسی عزیزمدنبه ندارم باید بگیرم شوهرمو فرستادم بگیره اقاعه برگشته گفته جاش قلوه گاه ببر😂اونم خریدهم ...

ببین قلوه گاه که محشره خیلی خوبه من همیشه یا قلوه گاه میزنم یا دنبه

مثلا چلو گوشت و قلوه گاهم میزنم

داخل قیمه و قورمه بعلاوه گوشت قلوه گاهم میریزم 

ولی سلیقه ایه ما خانوادگی میپسنیدم 

یه سریا دوست ندارن چربیشو

پودر گلم 

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

من قیمه هام محشره از قیمه های رستورانی بهتراول دنبه رو میریزم توی قابلمه آب بشه و روغن بندازه بعد گو ...

مرسی عزیزدلم حتما سری بعدی با روش شما امتحان میکنم ممنون

من یبار درست کردم گند زدم ی فیلم آشپزی دیدم گفت توش چوب دارچین بندازی یکم بمونه برداری خوشمزه میشه 

چوبشو نداشتم رفتم ی قاشق دارچین ریختم انقد تلخ شد مزه سگ مرده میداد 

🫀🥹

من یبار درست کردم گند زدم ی فیلم آشپزی دیدم گفت توش چوب دارچین بندازی یکم بمونه برداری خوشمزه میشه چ ...

نه پودر دارچین افتضاح میکنه فقط چوب دارچین اونم نهایت نیم ساعت بمونه 

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵