2777
2789
عنوان

چرا مادر پدرا میگفتن درس بخون

700 بازدید | 45 پست

معلما میگفتن درس بخونید مگه موفقیت تو درس خوندنه اینقدر آرایشگرو خیاط و نقاش و مکانیک و.... موفق داریم چرابعضیا موفقیت رو تو درس خوندن میبینن؟

اون مال قدیم بود

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من دوست داشتم مکانیک بشم😂 حیف تو ایران نمیشه

غم که گذشت دگر از او سخن مگو/نه تو میمانی و نه اندوه  و نه هیچ یک از مردم این آبادی/زندگی نه یکبار، بلکه هر روز صبح اغاز میشود/از طایفه نوریم ما تیره نمیمانیم/در امتداد کوچه پس کوچه های زندگی نوای امید است که مرا میخواند/سرگردان در کافه های پاریس/کتاب شنل پاره رو بخونید

چون موفقیت های بزرگ تر توی درس هست. منتها واقعا بالاترین مدارج درس خوندن. یه لیسانس پفکی در یک دانشگاه بیخود. در ضمن درس خوندن می تونه در نهایت شخصیت بهتری بسازه. موفقیت فقط در داشتن یه شغل و درآمد خوب خلاصه نمی شه.
من خودم درس زندگیم رو از این رو به اون رو کرد. کلا از طبقه ی اجتماعی خودم دو پله اومدم بالاتر. 

https://www.sharghdaily.com/fa/tiny/news-1067685

آره تاره از شوهر کردن هم میترسوندن

😂😂😂مامان من بهم میگفت بابای تو خوب نیست شوهرنکن دخترخاله هات باباشون خوبه باید شوهرکنن حالا که ۳۰سالمه ومجردم بهم میگه ترشیده

منم موفقیتو تو درس خوندن میبینم

"برای من خواندن این که شن های ساحل نرم اند، بس نیست...میخواهم پاهای برهنه ام آن را حس کنند! به چشم من هر شناختی که مبتنی بر احساس نباشد بیهوده است.."

من بادرس خوندم مخالفم

هرکی یه نظری داره

"برای من خواندن این که شن های ساحل نرم اند، بس نیست...میخواهم پاهای برهنه ام آن را حس کنند! به چشم من هر شناختی که مبتنی بر احساس نباشد بیهوده است.."

باید بگن هر کس بره دنبال علاقه و استعداد و توانایی که داره . یکی تو درس موفقه یکی تو کار آزاد . من عاشق درس بودم و حتی اگه بهم طلافروشی میدادن من بازم درس خوندن رو انتخاب می کردم . همه چی پول نیست . آدم باید بره دنبال کاری که حالش خوب باشه تو اون کار

🖤

همه مردا ماشینشون رو می‌آوردن پیشت نونت تو روغن بود حیف شد نرفتی 🤣😂

استغفرالله🤣🤣🤣🤣

غم که گذشت دگر از او سخن مگو/نه تو میمانی و نه اندوه  و نه هیچ یک از مردم این آبادی/زندگی نه یکبار، بلکه هر روز صبح اغاز میشود/از طایفه نوریم ما تیره نمیمانیم/در امتداد کوچه پس کوچه های زندگی نوای امید است که مرا میخواند/سرگردان در کافه های پاریس/کتاب شنل پاره رو بخونید