2777
2789
عنوان

چرا مادر پدرا میگفتن درس بخون

| مشاهده متن کامل بحث + 700 بازدید | 45 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چون درس مایه رشده

پرورنده اندیشه است

همه چیز برای پول نیست

توی این روزای سخت زندگیم گاهی اشعار فردوسی رو توی ذهنم مرور می کنم

هنوز به آسمون که نگاه می‌کنم یاد گفته‌های معلم فیزیکم می‌افتم

ذهن خالی دنیای ما رو کوچک می‌کنه

چون آینده تو حتی رنگ چشم بچه ات هم به دانشگاه و رشته ای که میری میخونی بستگی دارهشاید سال ها بعد متو ...

موافقم واقعا

خیلی موافقم

بعضی وقتا ادم متوجه نقات مشترک بین یه شغل خاص میشه حتی از روی ظاهر

حتی اسمی که دارن... 

بیشتر توضیح میدی جالب بود حرفت

ببین زمانی که تو ی آدم تحصیل کرده و مستقل باشی با جایگاه اجتماعی بالا شاید تو اطرافیان یا آشنا هات هم دیده باشی مورد های بهتر و پولدار تر و با کمالات تر و خانواده دار تری میرن خواستگاری اون دختر و همچنین برای پسر هم همینه وقتی میره جایی خواستگاری موقعیت ش واسه خانواده دختر خیلی مهمه حالا اینجا دوستمون میگه تحصیل به چه دردی میخوره

اینه که میگم دانشگاه و رشته ای که میری و میخونی رو رنگ چشم بچه ات هم در آینده ممکنه تاثیر بذاره حالا تو دیگه تا تهش رو برو آدم با درس میتونه مستقل باشه واسه خودش احترام بخره و......🫡

.️.🩷🌝..

من بادرس خوندم مخالفم

خب نخون ..... الان‌که‌میگی ۳۰ سالت هست

با درس یا بدون درس 

میشه بگی کجای زندگی هستی ؟ اصلا همون‌مثال خیاط و آرایشگر .... که زدی

تو چیکار کردی ؟ 

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

من بادرس خوندم مخالفم

منم همین طور

خودم درس خوندم اما درس خوندن برای موفقیت تنها راه نیست شیک ترین راهه فقط

چه می دونم فدای سرم که خراب کردم منم بار اولمه که دارم زندگی می کنم