2777
2789
عنوان

شوهرای شماهم اینجورین❓❓❓❓

866 بازدید | 53 پست

اولا که اصلا خونه نمیاد

همش ول میگرده بارفیقاش

بعدم تو خونه با من و دخترم اصلا حرف نمیزنه

ولی با خانواده ش یا رفیقاشه بلبل میشه....

حسرت به دلم موند تو این 13 سال یه بار بشینه حرف بزنه باهامون

یه چیز عجیبیه این مرد

تنها بودم با ازدواجم تنهاتر شدم

به امید خدا یه روز میام تاپیک میزنم به وزن ایده آلم که 50 هستش،رسیدم...وزن فعلی 76 آبان 1404.....  هدف اول: 70  ....... هدف دوم: 68  .......  هدف سوم: 66  ....... هدف چهارم: 64 ......  هدف پنجم: 62 ......  هدف ششم: 60 ...... هدف هفتم: 59 ...... هدف هشتم: 58 ......  هدف نهم: 57 ...... هدف دهم: 56 ..... هدف دهم: 55 .....  هدف یازدهم: ۵۴ .....  هدف دوازدهم: 53 .....  هدف سیزدهم: 52 .... هدف چهاردهم: 51

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه ولی عیب و ایرادهای دیگه داره

مثلا چه ایرادی

بخدا دیگه بریدم از این مرد

به امید خدا یه روز میام تاپیک میزنم به وزن ایده آلم که 50 هستش،رسیدم...وزن فعلی 76 آبان 1404.....  هدف اول: 70  ....... هدف دوم: 68  .......  هدف سوم: 66  ....... هدف چهارم: 64 ......  هدف پنجم: 62 ......  هدف ششم: 60 ...... هدف هفتم: 59 ...... هدف هشتم: 58 ......  هدف نهم: 57 ...... هدف دهم: 56 ..... هدف دهم: 55 .....  هدف یازدهم: ۵۴ .....  هدف دوازدهم: 53 .....  هدف سیزدهم: 52 .... هدف چهاردهم: 51

یه حسنی داره این ازدواج اخه

چ حسنی

اره عزیزدلم، اکثرا همینن، حالا یکی کمتر یکی بیشتر.

همسر خودم زیاد با رفیقاش بیرون نیست، ولی از ۷ صبح میره بیرون حدودا ۱۲ یا ۱ شب برمیگرده ، میگه دنبال یه لقمه نونم،

منم چیزی نمیگم، چون اخلاقش بد نیست

ولی خب من و دوستم تلفنی در روز ۴ یا ۵ ساعت حرف میزنیم ک حوصلم سر نره

چون فعلا هنوز بچه ندارم.

نگران نباش، الان آقایون اینشکلی شدن، شاید بخاطر فشار کار و اقتصاد

خب خوبی هاش چیه؟

تاحالا باهاش صحبت کردی چرا دوری می‌کنه 

چیزی‌ که آدمیزاد رو میکُشه، حسرته حسرتِ جاهایی که نرفته،کارایی‌که نکرده، حرفایی که نگفته.حسرتِ آدمی که دیگه تکرار نمیشه و هیچ‌کاری واسه نِگه‌داشتنش نکرده.. پیج کیک و شیرینی هام:Savina.bakes 😋🥰

اره عزیزدلم، اکثرا همینن، حالا یکی کمتر یکی بیشتر.همسر خودم زیاد با رفیقاش بیرون نیست، ولی از ۷ صبح ...

کازش فصلیه

الان که تابستونه تعطیلن