2777
2789
بوعلی سینا تو نوجونی چیشده؟ دانشمنددد چی کرده؟ مطالعه درس خونده کتاب خونده شما چی؟ چندتا متاب مشاور ...

خودتم یروز هم سن من بودی ، نزار دهنم باز بشه 😒  لطفاً جلوی اینو بگیرید تا تایپیک نترکیده از عقل خودتم معلومه هنوز تو بچگی موندی اصلا  میدونید با دیگران باید چطور رفتار کرد؟ میدونی اون بچه  که بعدا با چنین افکاری بزرگ بشه در آینده چقدر بیچاره میشه ؟ 

I always come back 

خودتم یروز هم سن من بودی ، نزار دهنم باز بشه 😒 لطفاً جلوی اینو بگیرید تا تایپیک نترکیده از عقل خود ...

بله ولی گاهی باید بچه بفهمه تو چه مرحله ای هست تا متناسب با سنش عمل کنه

دیگه هم با شما صحبتی نیست بفرمایید مشاوره بدید به دوستان

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله ولی گاهی باید بچه بفهمه تو چه مرحله ای هست تا متناسب با سنش عمل کنهدیگه هم با شما صحبتی نیست بفر ...

بچه اولا شمایی دوما مشاوره نبود نظر خواستن منم با شما حرفی ندارم اما نفرین میکنم اگه حق گفتم و شما منو اینطور حقیر کرید . العان ما نسل z حرف اولو می‌زنیم در آینده خواهید دید🔪

I always come back 

بچه اولا شمایی دوما مشاوره نبود نظر خواستن منم با شما حرفی ندارم اما نفرین میکنم اگه حق گفتم و شما م ...

البته من خودم نسل z هستم😂دهه هشتادیم ولی تا حد خودم راهنمایی میکنم تا حدی که بلدم تجربه کردم

البته من خودم نسل z هستم😂دهه هشتادیم ولی تا حد خودم راهنمایی میکنم تا حدی که بلدم تجربه کردم

خو همون اول میگفتی واقعا که ، چرا به هم نسل های خودت توهین میکنید نمیدونی قلب هرکسو بشکنی خدا بهت برمیگردونه ؟ کاریزماتیک سرت میاد🤦

I always come back 

خو همون اول میگفتی واقعا که ، چرا به هم نسل های خودت توهین میکنید نمیدونی قلب هرکسو بشکنی خدا بهت بر ...

والا قلب شکوندننبود صرقا یه تلنگر بود واسه اینکه توهرتاپیکی مشاوره ندید

اونم کارما ست کاریزماتیک یعنی جذابیت

والا قلب شکوندننبود صرقا یه تلنگر بود واسه اینکه توهرتاپیکی مشاوره ندیداونم کارما ست کاریزماتیک یعنی ...

😅 خوبه یه چیزایی میفهمید از عمد گفتم ببینم چقدر سواد دارید، بعدشم من از تجربه اطرافیان مشاوره میدم بیشتر نظره تا مشاوره 

I always come back 

این خیلی دارکه

سر یه موضوعی یکی داشت راهنماییم می‌کرد

بعد دیدم آخر ایدیش زده۱۳۸۷ 

بعد رفتم توی بیوش دیدم جنسیت رو زده مرد!!!!!

اول نفهمیدم چون‌ عکسش زن بود و اسمش یه چیزی بود که جنسیت نداشت

این خیلی دارکه

خیلیییییییی

که یه پسربچه بیاد من رو در مورد مادرشوهرم راهنمایی کنه

خدایی خیلی سایت‌های بهتر برای سن این‌ها هست

من وقتی سنم کمتر بود می‌رفتم اینتر پالس

البته فکر کنم الان فیلتره ولی خب برای سن اینا از نی‌نی‌سایت بهتره

چهارتا چیز یاد میگیرن

والا قلب شکوندننبود صرقا یه تلنگر بود واسه اینکه توهرتاپیکی مشاوره ندیداونم کارما ست کاریزماتیک یعنی ...

خانم پاندا ، اولا باید بگم من تحلیل گر کتابم و می‌دونم افتخار نیست اما رفیقام یه خانم چهل و دو ساله و یک زن مسن هستند ، با هم تحلیل کتاب میکنیم تو مجتمع زنانه کار میکنم از نوجوانی وقتی یک زن روانشناس بهم میگه باید با دانشجویان براتون کلاس مشترک بزارم شما دیگه ببند 🔪

I always come back