2777
2789

خب 🦦🤔

شدی‌،قلبو تنو روحم…! 💗                                                      الهی شکر 🤍.  k.i4.                                          بیشتر میخونم و رد میشم کم پیش میاد پست بزارم اگه خوشتون نیومد لطف کنید بگذرید چون جوابی از من دریافت نمیکنید برای سرگرمی میام و حوصله بحث ندارم ممنونم🤍اگه بازم سعی میکنید نظرتون تحمیل کنید، حق با شماست 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره متاسفانه و این خیلی فضارو مسخره کرده 

مُحاق : حالت ماه در سه شب اخر ماه/ملایم باش پیامبری باش ک رسالتش نشر عشق است غم و سختی اگرچه واقعیت دارد حقیقت ذات تو نیست.مگذار ملایمت قلبت،زخم‌خورده و زمخت شود🕊️🤍✨

وای اره دقیقا

بعد یه سیژده چهارده ساله بود داشت به من مشاوره برای طلاق میداد

میگفت به شوهرت بگو فلان اگه نکرد بگو طلاق😂😂اونوقت یسری خانما راجع به زندگیشون اینجا تصمیم میگیرن

منم دبیرستان ام اول دبیرستان 🙂 البته درک میکنم چی میگن تو سایت فکر نکنید بزرگی به سن و ساله

متاسفانه یا خوشبحتانه بزرگی به سن وساله

شما 20 سالت بشه میفهمی چقدر نظرات و سلایقت با همین الانت متفاوت درحالی که هنوز تو بیست سالگی هم خامی

متاسفانه یا خوشبحتانه بزرگی به سن وسالهشما 20 سالت بشه میفهمی چقدر نظرات و سلایقت با همین الانت متفا ...

😒 ببخشید بو علی سینا تو نوجوانی دانشمند شده 

خیلی افراد بودن اما شما باز اینطور میگی می‌دونم نظرات عوض میشه اما عقل همونه از نوجوانی عقل نباشه دیگه نیست مثل بعضیا 

I always come back 

😒 ببخشید بو علی سینا تو نوجوانی دانشمند شده خیلی افراد بودن اما شما باز اینطور میگی می‌دونم نظرات ع ...

بوعلی سینا تو نوجونی چیشده؟  دانشمنددد چی کرده؟ مطالعه درس خونده کتاب خونده 

شما چی؟ چندتا متاب مشاوره ای خوندی یا چنذتا کتاب روانشناسی مطالعه غیر درسی چقدر داشتی؟ 

من عقلی رو میگم که داره همینجور میاد جلو بوعلی سینا تلاش داشته توی اون راه 

همین که گفتی عقل از نوجونی نباشه دیکه نیست مثل بعضیا قشنگ نشون میده عقلت هنوز خیلیی بچه است😂مثل بعضیا😂😂