2777
2789
عنوان

آزمون چطور بود 😵

1264 بازدید | 71 پست

من خودم امیدی به قبولی ندارم😂 

چیکار کردین شما

🕊-«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»-                     ‌       ‌صبر گوارا کند هرچه تو را ناخوش است...🌿🫧 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

.......همونی که خودت میدونی😂🤝

آره منم 🚬

🕊-«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»-                     ‌       ‌صبر گوارا کند هرچه تو را ناخوش است...🌿🫧 

عه تیزهوشان نمونه امروز بود؟

آره 

غصه نخور خواهر😂😐

نبابا 🤣 بخاطر مامانم ناراحتم هعیییی چه امیدی داشت بهم 😑🚬 

تو ریاضی و علوم چند تا زدی

استعداد تحلیلی سخت تر بود یا تحصیلی؟

من خودم حس میکنم تحلیلی رو بهتر جواب دادم، ریاضی تحصیلیش خیلی بد بود

نبابا 🤣 بخاطر مامانم ناراحتم هعیییی چه امیدی داشت بهم 😑🚬 تو ریاضی و علوم چند تا زدی

منم بخاطر مامان بابام ناراحتم وگرنه خودم که به یه ورمم نبود 😂😐

تقریبا نصف کمتر زدم

You.....:)))

من خودم حس میکنم تحلیلی رو بهتر جواب دادم، ریاضی تحصیلیش خیلی بد بود

ریاضی هر سال افتضاح میدن کنکورم اینجوریه کلا ریاضی درسیه که خیلی راحتتت میشه پیچوندش مسائل اصلا شبیه چیزی که تو کتابه نیست

وای سوالای استعداد تحلیلی خیلی بد بود

بنظرم ریاضیش خیلی بد بود 

من کلا یدونه ریاضی جواب دادم اونم نمیدونم درسته یا نه

۶ تا علوم