2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

@جناس‍  سلام عزیزم میتونی کمکی بکنی در این مورد به استار؟

ن‍‌ه اخ‍‌ل‍‌اق دارم 🙂ن‍‌ه ح‍‌وص‍‌ل‍‌ه 🙃 ن‍‌ه اع‍‌ص‍‌اب 🤕 ک‍‌ل‍‌ا ک‍‌ن‍‌س‍‌ل‍‌م!☹       پس بازی نکنید با اعصاب نداشتم🙂🙂🙂

اول سنو انجام دادی یا اول عکس؟

اول رفتم پیش ی دکتر دیگ ازمایشات انجام داد عکس رنگی و همه ازمایشا و گفت خوبه نتیجه نگرفتم رفتم پیش ی دکتر دیگه عکس رو دید گفت خوبه ولی حین سونو اول گفت پولیپ بعدم گفت انگاری رحمت دوشاخه موندم واقعا دارم دیوانه میشم از فکر و خیال

ب منم متخصص گفت پلی کیستیک هستی در صورتی ک نبودم!!!خلاصه خدا اگه بخواد بهت بچه میده زیاد نگران این موضوعات نباش!!!ب داداشم گفتن کلا عقیمی و زنشم دائما در حال خونریزی ولی الان ماشالله دوتا دختر ناز داره

ب منم متخصص گفت پلی کیستیک هستی در صورتی ک نبودم!!!خلاصه خدا اگه بخواد بهت بچه میده زیاد نگران این م ...

عزیزم خدارو شکر واقعا انشالله سلامت باشن عزیزانتون. 

نه بچه ندارم تازه اولیه و اینجوری افتادم تو مطب این دکتر و اون دکتر

عزیزم خدارو شکر واقعا انشالله سلامت باشن عزیزانتون. نه بچه ندارم تازه اولیه و اینجوری افتادم تو مطب ...

خدا الهی ک ب زودی دامنت سبز کنه داداش منم کلی دکتر رفت بعدش بیخیال شد ..خدا خواست و صاحب فرزند شد....کاملا درکت میکنم ک نگرانی چون من تو شرایط تو بودم و این احساست طبیعیه ولی کلا میخوام بت بگم تا خدا نخواد هیچی نمیشه....الهی ک خدا برات بهترینارو رقم بزنه

خدا الهی ک ب زودی دامنت سبز کنه داداش منم کلی دکتر رفت بعدش بیخیال شد ..خدا خواست و صاحب فرزند شد... ...

ممنونم واقعا ممنونم بخاطر دعای خیرت. انشالله سلامت باشین .‌دیگه نمیدونم باید چکار کنم هرچی جلوتر میرم روحیم داغونتر میشه