2777
2789
عنوان

شوهرم با همکارش درد دل میکنه

887 بازدید | 46 پست

شوهرم یه همکار خانوم داره، پنج سال از همکارش بزرگتره، این خانوم دوتا بچه داره، شوهرم هرشب میاد برام تعریف میکنه که مثلا امروز رفتم با فلانی درباره مسائل کاری اداره حرف زدم سبک شدم.

کسی هست ادامه بدم؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من بالاخره دیشب بهش گفتم احساس بدی دارم نسبت به رابطه شما، اونم بهم گفت اگه چیزی بین ما بود من نمیوم ...

حساس نشو،

قدری شادی با خودت به خانه ببر...راه خانه ات را ک یاد گرفت....فردا،با پای خودش می آید....🌱

حتی همیشه میاد میگه این خانوم خیلی شور و نشاط زندگی داره ، خیلی پرانرژیه، منم بهش گفتم منم ده ساله دارم با مشکلات مالی و بی برنامگیهای تو دست و پنجه نرم میکنم و خودمم کار میکنم، دیگه شور و نشاط من کم شده 

زبونشو بچسبون به قالب یخ فریزر 😁

به نظرم اگرواقعا حرف کاری باشه شاید بشه اوایل چیزی نگفت ولی اگر مدام تکرار میشه بهش بگو این کار وابستگی عاطفی میاره بعد یه ماجرایی ازش درمیاد واسه خودتون خوب نیست ‌ نگو خودم حساسم که نقطه ضعف بگیره ازت 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚

وای از اون خانومه که جا تعریف کردن از شما و شیرین کردن شما بیشتر خودشو تو دل جا میکنه

و مطمئنن اگه شوهر شما هم اونجوری که با اون خانوم رفتار میکرد با شما هم همینطور بود شما صد برابر اون پر انرژی میشدید

ادامه دهنده و رو به رشد🌱🤍                                                                                                    

وای از اون خانومه که جا تعریف کردن از شما و شیرین کردن شما بیشتر خودشو تو دل جا میکنهو مطمئنن اگه شو ...

من به خاطر بی برنامگیهای شوهرم ، پدرم در اومد تا نوی ده سال زندگی رو با آبرو جمع کنم و یه خونه نقلی بخریم

اوون خانم هم نامردی کرده، نباید پای صحبت های همسرتون می نشست. مثلا می گفت کار دارم و رشته ی کلام و هی پاره می کرد.

بنده خدایی نکرده قضاوت نمی کنم. هیچ منظوری ندارم. اگر می تونید پای صحبت هاش بشینید، بدون این که ازش ایراد بگیرید.

من مجردم. برای من پیش اوومده که کسی توی خانواده هروقت باهاش صحبت می کنم میگه مثلا "چرا دقت نکردی"، "تقصیر خودت بود"، "وای! الان می خوای چیکار کنی"، "همچین کاری کردی؟!" یا بعدا همین اطلاعات رو بر ضد من استفاده می کنه مثلا "تو که از پس فلان کار بر نمیای الان برای ما نظر میدی؟" و ... اصلا دوست ندارم مسائل رو پیشش باز کنم، حس می کنم هیچ سودی نداره و حس خورد شدن بهم میده. 

اما همکاری دارم (آقا هست) میشینه گوش میده، اصلا بهم گیر نمیده، دلداری میده. خود به خود بیشتر دوست دارم با این غریبه درد دل کنم. 

مردا نسبت به خانم ها موجودات ساده ای هستند، فقط نیاز به یک کنج مهربون دارند که از محیط خشنی که نصف روز در اوون هستند فاصله بگیرند.

خیلی بهش گیر نده چون دیگه نمیاد همینم به تو بگه شاید مشکل کاری داشته اون خانم راهنمایبش کرده  مشکلدهمسرت حل شده .ولی کلا زنا تو محبط کار سر حال تر از خونه هستن چون صبح میرن سر کار سرحالن شب که میان خونه باید دید چه جوری هستن  به شوهرتم بگو اون تو محیط کار اونجوریه مثد خودت که سد کار مجبوری خودتو سر حال و پر انرژی نشون بدی چون در غیر اینصورت اخراج میکنن

هر کس به اخلاق گندی داره دیگه ولش کن مهم ذهن خوومه که اروم و خالی باسه اینقد فکر و خیال میکنم فردا سکته کنم ببفتم کی میاد یه لبوان اب بده دستم والا