2777
2789
عنوان

بارداری

207 بازدید | 33 پست

سلام صبحتون بخیر 

عزیزان من تا قبل از ازدواج پریودم سر تایم بود یعنی ۲۹ روز یکبار میشدم از ویتی ازدواج کردم یکم تغییر کرده الان ۳ روزه پریودم عقب افتاده و هیچ اعلائم پریودی ندارم با سایت هم جلو میرم یه وقت اشتباه نکنم ولی خب نشدم الان ۳ روزه

رابطه هم داشتم بالای ۸،۹ بار در ماه محافظت شده بوده ولی به روش طبیعی 

تو عقدم واقعااا میترسم و این استرس هم باعث دیرتر شدن میشه دیگه چکار کنم که پریود شم میترسم باردار باشم

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

عوض شدن ریتم پریود عادیه ولی اینکه باردار نشدی فقط از رو شانس بوده چیزی به اسم پیشگیری طبیعی نداریم. یه روش درست انتخاب کن و الکی استرس نکش

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.

طبیعی روش جلوگیری نیست. برای بار هزارم... ولی ممکنه بخاطر استرس و تغیرات هورمونی تاخیر پیش بیاد ولی شما که اینقد تعداد رابطه ات بالاس وسیله پیشگیری استفاده کن حتما. 

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻
جدی حستون میگه یا با توجه به چیزایی که گفتم میگید؟

با توجه ب چیزایی ک گفتی میگم عزیزم

چون دیگه بعد گذشت این همه سال زندگی انواع و اقسام تجربه هارو کسب کردیم ازین تاخیر در پریودی ها خیلی پیش میاد حتی تا چندین روزِ طولانی

تو قلبم حبس ابد خورده بودی ' آزادیت مبارک 🕊

عوض شدن ریتم پریود عادیه ولی اینکه باردار نشدی فقط از رو شانس بوده چیزی به اسم پیشگیری طبیعی نداریم. ...

ولی من ۱۰ سال طبیعی پیشگیری کردم بعدم ک دیگه بچه خواستم همون یکی دوبار اول باردار شدم

من از طبیعی خیلی راضی ام 

تو قلبم حبس ابد خورده بودی ' آزادیت مبارک 🕊

قرص اخه عوارض داره کاندوم هم حس رو کم میکنه دیگه چه روشی

کی گفته کاندوم حس رو میپرونه!! خب به همین روش برو تا سالی یه بچه بیاری... اتفاقا نه حس که نمیپره اتفاقا بهتره از قرص که کلی عوارض دارهـ.. شما بدنت جونن و سالم ممکنه این بین بزنه و باردار بشی پس حتما کاندوم بهترین پیشگیری 

ولی من ۱۰ سال طبیعی پیشگیری کردم بعدم ک دیگه بچه خواستم همون یکی دوبار اول باردار شدممن از طبیعی خیل ...

بدن با بدن فرق داره. ممکنه همسر شما کنترل داشته. همسر اسی یا کسی دیگه نتونه به این شدت کنترل داشته باشه. 

کی گفته کاندوم حس رو میپرونه!! خب به همین روش برو تا سالی یه بچه بیاری... اتفاقا نه حس که نمیپره اتف ...

عزیزم از گفته مردم که نمیگم از رو گفته خودم میگم خب تجریه کردم که حس کم میکنه دیگه

یعنی چی سالی یه بچه بیاری 

بچس مرض که نیست شما راجبش اینجوری میگی و قتل که نکردیم

عزیزم از گفته مردم که نمیگم از رو گفته خودم میگم خب تجریه کردم که حس کم میکنه دیگهیعنی چی سالی یه بچ ...

نه خب کلی گفتم. ای بابا باشه هرجور راحتید. 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز