2777
2789
عنوان

بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 207 بازدید | 33 پست
ولی من ۱۰ سال طبیعی پیشگیری کردم بعدم ک دیگه بچه خواستم همون یکی دوبار اول باردار شدممن از طبیعی خیل ...

والا منم تو اطرافم دیدم واقعا که از این راه استفاده کردن و همسرم به شدتتتت حواسش هست یعنی ۵،۶ ثانیه قبلش میکشه بیرون 

قرص نمیخوام مصرف کنم عوارض داره کاندوم هم حس میپره

حس چی میپره استرس و نگرانی دائمی از بارداری؟ به هرحال اینجوری اگه باردار بشی اسمش ناخواسته نیست در واقع انگار الان تو اقدامید. اونی که چند سال اینجوری بچه دار نشده مشکل باروری داشته زیاد به حرفا توجه نکن منطقی فکر کن

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

والا منم تو اطرافم دیدم واقعا که از این راه استفاده کردن و همسرم به شدتتتت حواسش هست یعنی ۵،۶ ثانیه ...

مم خودم اعتقاد اصلا ب این ندارم ولب مثلا تو اقوام میگن با پیش آب باردار شدیم...آخه پیش آب اسپرمی داخلش نیست ک 

حس چی میپره استرس و نگرانی دائمی از بارداری؟ به هرحال اینجوری اگه باردار بشی اسمش ناخواسته نیست در و ...

استرس و نگرانی حس داره که بپره

حرف رو مردم نزار مادر من با همین روش تا اینجا اومده و هر وقت هم خواسته بچه دار شده الان ۲۰ ساله همین طور پس الکی رو مردم حرف نزار خواهرم

مم خودم اعتقاد اصلا ب این ندارم ولب مثلا تو اقوام میگن با پیش آب باردار شدیم...آخه پیش آب اسپرمی داخ ...

من به شخصه دفعه اول که اوکی شه دیگه دفعنه دوم به هیچ وجع نمیزارم مگه یه روز بگذره چون برا دفعه دوم پیش اب واقعا اسپرم قاطیشه

استرس و نگرانی حس داره که بپرهحرف رو مردم نزار مادر من با همین روش تا اینجا اومده و هر وقت هم خواسته ...

عزیزم خودت داری میگی هرماه پریودم از استرس عقب میفته پس قبول داری تجربه مادرت حتی اگه کامل گفته باشه به درد تو نمیخوره!

من میگم خیال خودت رو راحت کن ترس مدام از زایمان بدتره ولی خب هرجور راحتی👍🏻

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
عزیزم خودت داری میگی هرماه پریودم از استرس عقب میفته پس قبول داری تجربه مادرت حتی اگه کامل گفته باشه ...

خب از چه روشییی😭😭میترسم قرص بخورم عوارض بگیرم کاندومم خب شوهرم زیاد راضی نیست خودم حسم مهم نی

خب از چه روشییی😭😭میترسم قرص بخورم عوارض بگیرم کاندومم خب شوهرم زیاد راضی نیست خودم حسم مهم نی

اتفاقا حس تو مهمه که استرس نکشی. شوهرت رو مجبور کن عادت میکنه‌ تازه خوشش هم میاد. جدای از بارداری کاندوم مانع عفونت و مشکلات دیگه میشه و خیلی از برهه‌ها استفادش لازمه.

اتفاقا حس تو مهمه که استرس نکشی. شوهرت رو مجبور کن عادت میکنه‌ تازه خوشش هم میاد. جدای از بارداری کا ...

۶ ماه کاندوم استفاده کردیم این ماه گفت دیگه خوشم نمیاد منم دلم نیوند نه بگم

چه عجله ای دارین تو عقد اینهمه رابطه داشته باشین...اونم تو خونه مادر شوهرو مادر رابطه داشتن..... اینکه قرص عوارص داره اصلا علمی نیست کسی که مشکل میگیره مشکلای دیگه داره برو دکتر یه قرص خوب بهت بده بااین حرفی که تو میزنی که عوارض داره پس باید الان تمام ایران نازا باشن یکم اطلاعاتتو ببر بالا....حواقل طبیعی جلو گیری میکنی روزای دوازده چهارده شانزده هیجده پریودت س‌ک‌س نکن دوسه روز مونده پریودم اصلا جلوگیری نکن چون تتخمک گزاری اتفاق افتاده و بارداری امکانش صفره... خیلیم میترسی هر ماه سونو بکن ببین سالمی یانع الانم یه بی بی چک بخر خیال خودتو راحت کن بااین همه استرس بدنت نابود میشه 

کاربری سال۹۸ کاربریامو ترکوندن لطفا گزارش میزنید حداقل بگید 
چه عجله ای دارین تو عقد اینهمه رابطه داشته باشین...اونم تو خونه مادر شوهرو مادر رابطه داشتن..... این ...

وای چقد تند خود دکترا میگن ۶ ماه بیشتر مصرف قرص بده باید روش رو عوض کنید 

عزیزم شما نمیدونی هنوز ۳ روز تاخیر بی بی چک جواب نمیده 

من تماممم زمان های ماه اگه رابطه داشتم کاملااا جلو گیری طبیعی بوده یعنی ۳،۴ ثانیه قبلش جلو گیری کردیم

وای چقد تند خود دکترا میگن ۶ ماه بیشتر مصرف قرص بده باید روش رو عوض کنید عزیزم شما نمیدونی هنوز ۳ رو ...

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 تند خو چرا والا من سر پسرم بعد سه روز تاخیر مثبت شد دخترم ناراحت نشو دشمنت که نیستم حاضرم قسم بخورم تاحالا دکتر زنان درست حسابی هم نرفتی برا چکاپ فولیکولاتو هر ماه چک نکردی... پاپسمیر ندادی ...پرولاکتینتو چک نکردی وقتی تاپیک میزاری انتظار نداشته باش ستایش بشی لطفا منو ریپ نزن حوصله جواب دادن به کسی که نمیخواد بفهمه رو ندارم 

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 تند خو چرا والا من سر پسرم بعد سه روز تاخیر مثبت شد دخترم ناراحت نشو دشمنت که نیستم ح ...

نه بخدا اینجوری نیست کسی کمک کنه من سر و پا گوشم این چیزایی که گفتی والا اگه خونه خودمم بودم کسی بهم نمیگفت که بلد باشم برم😭

نه بخدا اینجوری نیست کسی کمک کنه من سر و پا گوشم این چیزایی که گفتی والا اگه خونه خودمم بودم کسی بهم ...

من یکسال و نیم باردار نمیشدم اندازه یه دکتر زنان بلدم ... اول ابنکه اگه تاحالا دکتر نرفتی برو دکتریکه پولکی نباشه معاینه بشی معمولا تازه عروسا ممکنه زخم بشن طبیعیه نترس الانم بی بی چک بخر بی بی چک از روز موعد نشون میده بارداریو احتمالش کمه بارداری نترس اون روزاییکه گفتم روزای تخمک گزاریه سعی کن رابطه نداشته باشی خیالت راحته روز چهارده پریود یه سونو بکن سوالیم داشتی بهم پبام بده درضمن حتما بعد رابطه حموم برو که عفونت نگگیری