2777
2789
والا برا من ک میخورن گوشتو اینارو ولی بزور میکردم تو حلقشون تا اینکه سومی ب دنیا اومد دیگه ظرف غذاشو ...

هر چی بزرگتر میشن بهتر میشن ،خوبه دوتان ،اگه یکی بودن حالا حالا داستان داشتی سر غذا خوردنشون ،والا من همین الانم اکثر اوقات به دخترم میگم بیا غذا بخور

فقط قوررمه میخوره گوشتو بعد پخت ریز میکنم یواشکی میدیم ماکارونی بدون سس گوشتیش میخوره یعنی سفید ،کتل ...

زیاد بچه رو نبند ب گوشت خدای نکرده کلیه اش مشکل پیدا میکنه گوشت در ماه بنظرم ۳ بار کافیه بیشتر نخود سبزو کلم برکلی و ....بگیر بده بخوره گوشت هم سعی کن کوبیده آماده بگیری تو خونه کباب کن خالی خالی یا با نون بخوره خیلی بهتراز خوردن گوشتای خورشتی تمایل پیدا میکنه 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فقط قوررمه میخوره گوشتو بعد پخت ریز میکنم یواشکی میدیم ماکارونی بدون سس گوشتیش میخوره یعنی سفید ،کتل ...

یامه دخترم میگفت میشه تو قورمه گوشت نریزی ،گوشت نمیخورد ،من خودم همبرگر و کباب لقمه درست میکردم تو فریزر داشتم اونو براش سرخ میکردم میخورد ،دوست داشت خیلی مدرسه هم میبرو ،گوشت قلقلی هم دوس داشت ،ولی گوشت خورشتی یا کبابی نمیخورد اصلا ،فکر کنم دبیرستاتی شد شروع کرد به خوردن ،الان عاشق گوشته البته گوشت بدون چربی 

بجای مرغ گوشت بوقلمون بگیر یا بلدرچين و کبک....میخام اینارو از این ماه جایگزین گوشت مرغ کنم

بچه ها بادرچین خیلی دوست دارن ،مخصوصا درسته سرخ شده جلوش میذاری ذوق میکنن ،دختر من دوتا میخورد هر وعده اش

شکم پرستا هنوز صب نشده صبحونه خوردید مگه شماها

داری میگی شکم پرستا    خب تنها کارمون تامینه شکمه دیگ   منم صبونه املت درست کردم  ناهارم خورست قیمه گذاشتم  برنجو خیس کردم ساعت ۱۲ دم میزارم