2777
2789
عنوان

تعبیر خاب

84 بازدید | 4 پست

سلام من خاب دیدم یه بچه نامشروع بدنیا میارم 

وقتی ک ب دنیا میاد ماما بهم میگ بیا این بچه حرامزادتو بگیر 

و هوا هم خیلی اونموقع طوفانی و سیاه و رعدوبرق 

کسی میدونه تعبیرشو

وای منم مجردم دو سال پیش خواب دیدم باردارم بدون شوهر! بعد ی پادشاه گفت نگران نباش بچه اتو قبول میکنم !

بعدش زایمان کردم تو بیمارستان و بچه از سینه ام شیر میخورد و طلبکارم بود ، وقتی از سینه ام شیر میخورد انگار حس میکردم ، بعدش هم تو یه خونه مثل قصر زندگی میکردم که هنوز تموم نشده بود ولی با بچه ام سر زدیم و زود آماده شد انگار همه مراحل سریع پیش میومد ، بعدش تو آشپزخونه میرفتم میومدم میگفتم حالا چجوری ب مامانم توضیح بدم که من بچه دارم و ازدواج کردم

وقتی بیدار شدم به سینه هام دست میزدم چک میکردم ، اگه تو آتیش می سوختم انقد نگران نمی‌شدم 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام تعبیر خواب بچه نامشروع و طوفان و رعدوبرق معمولاً نشونه‌ مشکلات و تنش‌ های درونی یا اطرافته که باید با صبر و حوصله حلش کنی یا شاید ممکنه هشدار درباره‌ تصمیمات نادرست باشه خلاصه مراقب انتخاب‌ های زندگیت باش و آرامش رو حفظ کن

منم تو دوران مجردی خواب دیدم یک دختر نامشروع آوردم همش هم سعی میکردم تو خونه پدریم مخفیش کنم وجودشو و کسی نفهمه...والا دختر که نشونه رحمت و رزق عه..من اون زمان خودم اینجور تعبیر کردم که شاید یک چیزی از جای نادرستی بهم میرسه نمی‌دونم واقعا