2777
2789

۲۸ کیلو می خوام وزن کم کنم ولی خیلی چاق نیستم 

تو هنوز نیومدی ولی امیدوارم مادری باشم که حسرت قشنگیای دنیا به دلت نمونه قشنگ مامان🎀👶 

قد ؟

وزن ؟

‌ وضعیت استخون بندی ؟

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

علاقه ولی خب برای وزن کم کردن و کات شدن بدنسازی بهتره البته رژیم از اون مهم تر

پس هوازی امتحان میکنم شاید لاغر شدم 

من خیلی رژیم میگیرم همیشه مشکلم اینه تحرک ندارم هیچ وقت

تو هنوز نیومدی ولی امیدوارم مادری باشم که حسرت قشنگیای دنیا به دلت نمونه قشنگ مامان🎀👶 

پس هوازی امتحان میکنم شاید لاغر شدم من خیلی رژیم میگیرم همیشه مشکلم اینه تحرک ندارم هیچ وقت

هوازی درکنار بدنسازی کار کن

مکمل همدیگه هستن

من توی دوره کاتم کالریم اورده بودم روی 1000 ورزش هم عادی داشتم هوازی هم خیلی نداشتن مگر همون پیاده روی دانشگاه و خرید و روزمرگی 

د‌رکنار رژیم یه ورزش سفت و سخت و منظم خیلی سریع انجام میده

و خب باشگاه هم انگیزه میده مخصوصا اگه یار پیدا کنی

هوازی درکنار بدنسازی کار کنمکمل همدیگه هستنمن توی دوره کاتم کالریم اورده بودم روی 1000 ورزش هم عادی ...

مرسی عزیزم

۱۶۸۷۹ وزن که می خوام ۵۰

عزیزم عکس از دستت بذار سر انگشتات تا نزدیک ارنج

و شکمت اویزونه ؟

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

بستگی داره چی بیشتر برات مهمه. رزمی ممکنه چالشی‌تر باشه و انرژی زیادی می‌بره، ولی بدنسازی می‌تونه برات حجم عضلانی بسازه و کمک کنه تا چربی بسوزونی. اگه هدف فقط کاهش وزن و سوزوندن چربی هست، بدنسازی شاید راحت‌تر باشه.

سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روان‌شناسی بالینی‌ام و با تمام وجودم اینجایم که کمک‌تون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحت‌تر حل بشه 🌱با استفاده از درس‌هایی که در این رشته خوندم و تجربه‌هایی که توی این سال‌ها به دست آوردم، سعی می‌کنم شنونده‌ی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس می‌کنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال می‌شم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، می‌تونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتاب‌هایی می‌خونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک می‌ذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!