2777
2789
عنوان

مشکل دخترم با خواهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1121 بازدید | 82 پست
به خاطره مشکلی که داره ببرش دکتر غدد. بگو آب زیاد بخوره مصرف گوشت رو کم کنه. فامیل ما هم همین مشکل ر ...

الان بهتر شده فقط تنها چیزی که اذیتش میکنه خواهرمه با دخترش

دیروز جایی دعوت بودیم خواهرم هم بود گفتم نریم دخترم قبول نکرد از وقتی برگشتیم همش به خواهرم نفرین می ...

دیگه مدیریت کنید یا حداقل پشتش باشید به خواهرتون تذکر بدید

من عاشقِ؛ کانروس کثیف ، زرشک پلو ، لاک های تیره ، ریاضی ، شوری نمک ، لباس های نخی ، ابر ها ، تاریخ ، گوشواره های اویزون ، فلسفه و منطق ، مژه های بلند ، ادبیات ، چای ، اسمون و هر چیزی که به اسمون مربوطِ ، زبان های مرده ، کتاب های مقدسِ ادیان وَ وسواس هستم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوبه مشکلی نداربم

سطح رفاهی زندگی شما پس بالاتر از خواهرت هست؟ 

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

اگر میتونی محدود کن اگر نمی تونی درباره کارهایی که دخترت می کنه خیلی بهش اطلاعات نده اگر پرسید بگو ا ...

اره تصمیم دارم یه مدت محدود کنم چون دارم از دو طرف ضربه میخورم

حساسیت دخترم هم زیاد شده

حرف آخر رو هم بزنم خانم باور کن اگر طرف خواهرت و بگیری حال دخترت بدتر میشه از درس و زندگی میفته فردا ...

اره حرفتون رو قبول دارم

فقط خواهرم اگه بدونه دخترم رو بهش ترجیح دادم واکنش بدی نشون میده ولی برام مهم نیست

تقریبا یکیه،من بیشتر از خواهرم برای بچه هام خرج میکنم

کلا یک موضوع خب چون جزیی گفتی نمیشه دقیق مبنا سطح رفتاریش متوجه شد ولی یک حالت حسادت و رقابت و آوردن اعتماد به نفس پایین دخترتون بیشتر هدف گرفته 

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

دیروز جایی دعوت بودیم خواهرم هم بود گفتم نریم دخترم قبول نکرد از وقتی برگشتیم همش به خواهرم نفرین می ...

دقیقا دختر شما چه هدفی داره هم میاد هم درباره حرف هایی غیر عمدی که زده شده حرص میخوره 

کلا یک موضوع خب چون جزیی گفتی نمیشه دقیق مبنا سطح رفتاریش متوجه شد ولی یک حالت حسادت و رقابت و آوردن ...

اره جزئی گفتم ولی خب خواهرم از اوناست که بخواد یکی رو نابود کنه همه ی تلاشش رو میکنه،ولی خوبیایی هم داره

دقیقا دختر شما چه هدفی داره هم میاد هم درباره حرف هایی غیر عمدی که زده شده حرص میخوره

نسبت به خاله اش حساس شده،چشم دیدنش رو نداره

اشتباه خودم بود باید مقاومت میکردم و نمیرفتم

عزیزم دختر شما تو سن بلوغ به سر میبره و این رفتاراش کاملا طبیعیه ولی مگه خواهر شما هم تو سن بلوغه!

لطفا تا میتونین فاصله خواهرتون و دخترتون رو حفظ کنید تا در اینده دخترتون از خواهرتون متنفر نشه

بنده فرد جالبی نیستم به انسان های دیگر مراجعه کنید.💕🎀