2777
2789

؟  کاش بچم از اونای که زود قطع میشه براشون

الهی به امید تو که میتونی زندگیمو متحول کنیالهی لک حمد ، حمد الشاکرین  حتا ترضی.                                                                                                                            وخدا رو هزار مرتبه شکر در سال ۱۴۰۵ در کنکور قبول شدم و رشته مورد علاقمو اوردم💜الان که تا اخرش خوندی میشه صلوات هدیه کنی برا امام رضا ممنونم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اصلا نداشتن

حتا وقتی دوسال یا سه سال بودن؟

الهی به امید تو که میتونی زندگیمو متحول کنیالهی لک حمد ، حمد الشاکرین  حتا ترضی.                                                                                                                            وخدا رو هزار مرتبه شکر در سال ۱۴۰۵ در کنکور قبول شدم و رشته مورد علاقمو اوردم💜الان که تا اخرش خوندی میشه صلوات هدیه کنی برا امام رضا ممنونم

من هجده ماهگی از پوشک گرفتمشون

شبا قصری میذاشتم تو اتاقشون دستشویی که داشتن بیدار میشدن از خواب فوری میذاشتمشون رو قصری جیش کنن!؛

تا دو سه سالگی که دیگه خودشون میرفتن دستشویی 

نی نی یار عزیزم بخدا دیگه شماره ندارم 🙂تعلیق نکن خواهشاً! اگر هم موردی پیش اومد بیا با مذاکره حلش میکنیم 🥲

بچه با بچه فرق میکنه، من بچه م از سه سالگی از پوشک گرفتم. اونم خودش گفت. واقعا دو سال و سه سال رو نمیشه گفت شب ادراری. 

شما قبل خواب و وسط خوابش میبریش دشویی؟

بچه با بچه فرق میکنه، من بچه م از سه سالگی از پوشک گرفتم. اونم خودش گفت. واقعا دو سال و سه سال رو نم ...

نه نمیبرمش دستشویی میترسم خواب از سرش بپره خوابش سبکه

پسرم ده سالشه اگه نصف شب نبرم داره هنوز

خیلی سخت خدا کمکت کنه

2790
2778
2791
2779
2792