2777
2789

بایکی از دوستام دعوا افتادم خیلی دلخورم ازشون هستین بگم بهتون ببینین مقصر کیه

امید دارم بالاخره میشه اون چیزی که میخوام😍 متنفرم از بحث کردن ولی خب اگه کسی به پرو پام بپیچه جوابشو میدم😊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ما سه تا دوستیم ک چند ساله بفهمیم بعد یکی از دوستام اسمش ندا فامیل شوهرم هم هس انگار زن پسر عموی شوهرم

بعد من امروز خونه ندا بودم  اون یکی دوستمون بهم میگف ازت ناراحتم و فلان حرفو زدی بهم تو منظورت اینه من خرابم..خدا شاهده من همچین حرفی نزدم و منظورم این نبود

امید دارم بالاخره میشه اون چیزی که میخوام😍 متنفرم از بحث کردن ولی خب اگه کسی به پرو پام بپیچه جوابشو میدم😊

خلاصه خیلی روم داغ کرده بود وهرچه دلش میخاس بهم میگفت منم اصولا یکم کم زبون هستم و خیلی مراعات دل بقیه رو میکنم

خلاصه این دوستم هرچی دلش خواست میگفت و این به اصطلاح دوست و فامیل فقط نشسته بود گوش میکرد و هیچی نمیگفت

بچه ها خیلی دلم شکست انتظار داشتم پشتیبانی منو بکنه حداقل بگه فلانی اینجوری نیس میدونم همچین حرفی نمیزنه ....ازش خیلی توقع داشتم چون دوست و فامیل بدی نبودم براش

در واقع انگار منو فروخت به اون

هرچی بهش میگفتم ندا تو تاحالا چیزی از من دیدی ک ناراحت بشی هیچی نمی‌گفت خیلی دلم شکست گریه افتادم و اومدم بیرون از خونشون

ما دوستای چندساله بودیم و بهش بدی نکرده بودم

شما جای من بودین چیکار میکردین ناراحت نمیشدین؟ تو یک جمعی با یک غریبه جرو بحث کنین مقصر هم نباشین تو اون جمع فامیل هم باشه ولی ازت طرفداری نکنن چیکار میکنین